Generosul Ponta lasă drum liber în Europa unui coleg de partid

0

Victor Ponta renunţă la mandatul de europarlamentar, astfel că partidul va fi reprezentat în Parlamentul European de Corina Creţu.

”Aşa cum am promis de la început, eu voi rămâne acasă (în Parlamentul de la Bucureşti) – pentru că de aici pot să fac mai mult şi mai repede lucrurile pe care românii le aşteaptă de la noi! Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar. Sunt convins de faptul că şi Corina Creţu, şi Mihai Tudose ne vor reprezenta cu onoare şi eficienţă în Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania rămâne unită şi profesionistă ( cu toţi cei din Bucureşti, Bruxelles şi de peste tot din ţară şi în afara ţării)!”, scrie Ponta pe Facebok.

El subliniază că nu a pus niciodată interesul personal înaintea interesului echipei pe care o conduce, nu s-a ţinut niciodată cu lanţuri de o funcţie sau un scaun călduţ. Pro România a obţinut, în urma alegerilor pentru PE, două mandate, iar Mihai Tudose este primul pe lista de supleanţi.

Citește și: Lupul moralist Tăriceanu: România are la Cotroceni un trântor solemn

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele