George Simion, singur pe scaunul de președinte al AUR

1
George-Simion_realitatea
- Reclama -

George Simion a fost ales preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor, el primind 784 de voturi la Congresul de duminică al partidului, în timp ce contracandidatul său, Dănuţ Aelenei a fost votat de către 38 dintre delegaţi.

 

Potrivit rezultatelor anunţate în urma scrutinului intern, la Congresul AUR au fost distribuite 832 de buletine de vot, tot atâtea regăsindu-se în urne. În urma numărării buletinelor, s-a constatat că 822 voturi au fost valabil exprimate, 10 voturi fiind nule.
George Simion a primit 784 de voturi, în timp ce Dănuţ Aelenei a avut 38 de voturi.

După anunţarea rezultatului votului, Simion a anunţat că îşi propune „debarcarea” preşedintelui Klaus Iohannis până la sfârşitul lunii mai, în urma campaniei declanşate de partid.
Simion a făcut referire, în discursul de final, şi la ceea ce a numit „războiul româno-român” care are loc „în interiorul ţării” şi despre

care spune că „trebuie oprit de urgenţă”; arătând că este nevoie de o reconciliere naţională, dar nu cu cei care au „furat” România.
George Simion a fost felicitat pentru alegerea ca preşedinte al AUR prin mesajele video trimise de către lideri ai altor partide naţionaliste încă înainte de anunţarea rezultatului votului.

- Reclama -

Astfel, organizatorii Congresului Extraordinar al AUR au difuzat, în perioada de desfăşurare a votului, mesaje adresate formaţiunii de către lideri ai altor partide care împărtăşesc doctrina naţionalistă. Unii dintre aceştia l-au felicitat pe Simion pentru realegerea sa, în mesajele înregistrate anterior şi difuzate cu subtitrare.

Probleme cu medicamentele pentru hipertensiune de la Pfizer

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele