Germanii de la B Braun încep construcția fabricii de 120 mil. euro din județul Timiș

0

COMPASS, B BraunCOMPASS, B Braun

Germanii de la B Braun, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse medicale la nivel mondial, încep lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, la Sânandrei, județul Timiș.

Proiectul COMPASS (Complex for Production, Administration, Shared Services and Regional Supplies), anunțat de companie în aprilie 2017, va cuprinde un centru regional de distribuție, un centru de cercetare-dezvoltare și servicii științifice, un centru administrativ și o nouă fabrică de soluții perfuzabile.

„Motivele pentru care am decis să extindem operațiunile noastre din județul Timiș cu o nouă investiție sunt personalul calificat și bine instruit, proximitatea unui centru universitar de top și  infrastructura dezvoltată care permite accesul facil pe piețele din Europa de Sud-Est. Odată cu finalizarea acestei noi investiții, România va deveni un centru strategic și mai puternic pentru B Braun în această regiune”, spune Christian Braun, CEO, B. Braun Regiunea Europa de Sud Est.

Investiție de 120 de milioane de euro

Suprafața desfășurată a proiectului va fi de 37.000 mp și vor fi create peste 250 de noi locuri de muncă. Investiția în noua fabrică va fi de circa 120 de milioane de euro.

COMPASS, B Braun

COMPASS, B Braun

B Braun a avut vânzări de 66 mil. euro în 2017, peste 100 de angajaţi.


Sursa: Germanii de la B Braun încep construcția fabricii de 120 mil. euro din județul Timiș

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele