Acasă Sport Gigi Becali anunță că va prelungi contractele a 4 jucători importanți

Gigi Becali anunță că va prelungi contractele a 4 jucători importanți

0

Gigi Becali a anunțat că în perioada următoare va prelungi contractele lui Bogdan Planic, Ionuț Panțîru și lui Soiledis, fiind impresionat de evoluțiile acestora la FCSB. Pe listă mai e un jucător căruia patronul roș-albaștrilor i-a uitat numele.

„Mâine sau poimâine îi prelungesc contractul lui Planic. Au fost acum Tudor și Vintilă la mine să stabilim niște lucruri”. Becali susține că-i va prelungi contractul și lui Marko Momcilovic, dacă acesta își va reveni, el fiind accidentat de mai bine de un an: „Lui Momcilovic îi expiră contractul la vară. Dacă își revine e posibil să-i prelungim înțelegerea”.
Soiledis joacă pe toate posturile, nu e în regulă să aibă un salariu așa mic. Nici Panțîru nu e în regulă că ia doar 6.000 de euro. Îi fac 10.000”, a declarat Gigi Becali la Pro X.Planic chiar s-a plâns după ultimul meci cu Chindia, scor 2-1, că nu i-a fost propusă prelungirea contractului la FCSB.

Becali susține că-i va prelungi contractul și lui Marko Momcilovic, dacă acesta își va reveni, el fiind accidentat de mai bine de un an: „Lui Momcilovic îi expiră contractul la vară. Dacă își revine e posibil să-i prelungim înțelegerea”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele