Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret? Ce detaliu a scăpat prezentatoarea TV

0

Frumoasa prezentatoare TV a scăpat un detaliu foarte interesant într-una dintre postările de pe rețelele de socializare. Cum s-a intitulat iubita lui Smiley?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au devenit în urmă cu doar câteva luni părinții unei fetițe minunate, iar de atunci toți se întreabă când au de gând să facă și pasul cel mare, acela de a păși în fața altarului și a-și jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc?

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în secret?

Prezentatoare TV a scăpat, însă, un detaliu total neașteptat. Într-una dintre postările sale de pe rețelele de socializare, vedeta s-a autointitulat „logodnica lui Smiley”, iar fanii au rămas profund surprinși.

Contextul a fost, în schimb, altul.

Partenera lui Smiley nu a fost notată în topul realizat de Premiile Radar de Media 2022, dar a făcut haz de necaz și a făcut o așa-numită listă cu „Cea mai sexy vedetă feminină”, în care s-a inclus doar pe ea sub mai multe denumiri.

„Gina Pistol”, „Georgeta Pistol”, „eu”, „tot io”, „fata lu’ mama”, „iubita lui Smiley”, „mama la Josephine”, „sora lu’ George”, „logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria”.

Gina Pistol și Smiley, căsătoriți în secret?

Smiley și partenera lui se consideră deja căsătoriți

Cei doi nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală nuntă, eveniment pe care cu toții îl așteaptă. Gina Pistol și Smiley se consideră deja soț și soție și văd un astfel de eveniment ca pe o formalitate pe care trebuie să o bifeze la un moment dat.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, declarat la un moment dat Gina Pistol.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele