Grindeanu face apel către Guvern pentru transparentizarea bugetului pe 2021

0

Grindeanu face apel către Guvern pentru transparentizarea bugetului pe 2021. Sorin Grindeanu, fostul Prim Ministrul marionetă al infractorului Liviu Dragnea, lansează un nou apel către Guvern și ministrul finanțelor, Florin Cîțu.

 

Acum prim-vicepreşedinte PSD dorește ca finanțele să transparentizeze bugetul pentru 2021. Grindeanu a spus că înțelege tactica lui Cîțu, „de a se face că nu înțelege”, dar cerința este simplă: bugetul trebuie să intre în procesul de transparentizare publică, dat fiind că PSD deține informații cum că s-ar dori creșterea taxelor și impozitelor și că vor fi dați oameni afară.

Grindeanu către Dragnea: L-ați trezit pe Iohannis cu OUG 13 și acum vreți să îi dați Guvernul

„Facem un apel către Guvern – că se pare că n-au înţeles – să pună în transparenţă publică bugetul. (…) Am înţeles tactica domnului Cîţu de a se face că nu înţelege ce spunem. Nu am spus să-l trimită spre Parlament să fie votat şi aşa mai departe. Am spus că vrem să intre în procesul de transparentizare publică. Să se uite ce s-a întâmplat în 2016, pentru că informaţiile noastre sunt că vor creşte taxe şi impozite, că vor da oameni afara şi că vor face un acord cu FMI – nu neapărat e un lucru rău acest acord -, dar cred că românii trebuie să ştie despre ce e vorba. Aşa că nu vă faceţi că nu înţelegeţi, domnule Orban şi domnule Cîţu, vrem să respectaţi legea, să puneţi bugetul în transparenţă publică”, a transmis Grindeanu, de la sediul PSD.

Grindeanu a mai subliniat că premierul Orban va fi invitat în Parlament pe acest subiect.

„Probabil colegii mei de la Parlament au trimis deja invitaţia către primul-ministru, dacă nu, probabil o vor trimite în zilele următoare. Noi ne-am dori să vină cât mai repede, dacă e posibil săptămâna viitoare. Cred că e o problemă extrem de importantă pentru români. (…) Cred că totuşi şi alte forţe politice îşi doresc transparenţă. Aşa că nu cred că o să fim neapărat singuri în acest demers legitim”, a adăugat Grindeanu.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele