Grindeanu: Inginerii români sunt recunoscuţi pentru rezultatele în infrastructură

0
grindeanu
- Reclama -

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis joi, la cel de-al 16-lea Congres al Asociaţie Profesionale de Drumuri şi Poduri, că inginerii români sunt recunoscuţi pentru rezultatele în infrastructură, iar două exemple sunt emblematice : Transfăgărăşan şi Transalpina. Mă bazez pe ei şi pentru următoarea provocare pe care o avem: unirea tuturor Regiunilor istorice româneşti prin infrastructura rutieră de mare viteză, mai afirmă ministrul.

 

”Am participat astăzi la deschiderea lucrărilor celui de al 16-lea Congres al Asociaţie Profesionale de Drumuri şi Poduri. O sală plină de profesionişti în domeniu, oameni care contribuie de ani de zile la dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii din România”, a scris ministrul.

Sorin Grindeanu arată că inginerii români sunt recunoscuţi pentru rezultatele în infrastructură, iar două exemple sunt emblematice : Transfăgărăşan şi Transalpina.

”Mă bazez pe ei şi pentru următoarea provocare pe care o avem: unirea tuturor Regiunilor istorice româneşti prin infrastructura rutieră de mare viteză. Autostrada Moldovei (A7), Autostrada Unirii (A8), Autostrada Sibiu-Piteşti (A1) şi secţiunea cu tuneluri de pe lotul autostrăzii Lugoj-Deva (A1), sunt doar câteva repere ale acestui obiectiv extrem de important pentru economia României. Avem deja evoluţii remarcabile pentru aceste obiective”, spune ministrul Transporturilor.

- Reclama -

Greenpeace, în conflict juridic cu Comisia Europeană

Sorin Grindeanu mai arată că, pe secţiunea A7 de la Ploieşti la Paşcani, finanţată prin PNRR, avem acum 4 contracte semnate iar pe 2 loturi au început deja lucrările. Alte 3 contracte se apropie de semnare, iar 6 loturi sunt în procedură de licitaţie.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele