Grindeanu: şanse spre zero ca PSD să colaboreze cu AUR

0
- Reclama -

Sorin Grindeanu a declarat luni că „există puţine şanse spre zero” pentru o înţelegere cu Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), urmând ca o decizie finală să fie luată în Consiliul Politic Naţional al formaţiunii.

 

„A fost o surpriză – şi nu cred că doar pentru PSD – faptul că această nouă formaţiune politică a făcut pragul electoral de 5%. N-am avut foarte multe date niciunii dintre noi despre formaţiunea respectivă. Dar, la ceea ce avem acum, există şanse foarte puţine, spre zero, să ne aliem cu un asemenea partid, pentru că excesele pe care le-am văzut şi care nu se înscriu pe o linie europeană nu sunt în concordanţă cu linia PSD. Dar nu e o decizie, e o părere personală, şi nu e o decizie care e închisă, luată de către PSD”, a spus Prim-vicepreşedintele PSD, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că decizia finală va fi luată în Consiliul Politic Naţional, care va avea loc în perioada următoare, după ce va exista o imagine completă a formaţiunilor reprezentate în Parlament.

Vezi și AUR: UDMR nu își are locul în Parlamentul României

Întrebat dacă s-a întâlnit cu liderul AUR, George Simion, când era premier, Sorin Grindeanu a negat. „Nu. Cred că nu, adică în perioada în care eram premier m-am întâlnit cu foarte multă lume, dar nu ţin minte să mă fi întâlnit cu domnul Simion”, a susţinut el.

- Reclama -

Vezi și Casoteca.ro – magazin

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele