Grupurile de interlopi și-au dat întâlnire în Piața Constituției să se ”regleze”

0

Detalii alarmate vin dinspre procurorii care investighează cazul luptei din Piața Constituției dintre cele două clanuri de interlopi.

Interesant ar fi să aflăm ce are de spus despre situația larmantă de pe străzi Eugen Nicolicea sau Florin Iordache. Domniile sale, cu o larghețe inconștientă, aproape criminală, au cerut în comisia jurdică eliberarea condiționată a infractorilor periculoși pe motiv că stăteau în celule insalubre.

Nu este oare evident că orice infractor se simte mai liber să comită fărădelegi odată ce știe că durata ”poposirii” după gratii poate fi scurtată considerabil?

Iată filmul evenimentelor:

Referatul procurorilor privind crima din Piața Constituției, survenită în urma unui conflict între două grupări rivale, arată motivele declanșării scandalului, dar și ce s-a întâmplat în acea seară, informează Știrile TVR.

Citește și Romeo Păun, fost boxer profesionist, posibil autor al crimei din Piața Constituției

Scandalul ar fi pornit de la o femeie, iar cele două grupări au venit în centrul orașului ca să își regleze conturile. Încăierarea a fost filmată chiar de camerele de sparavegehere de pe clădirea Parchetului General.

Liderul unei grupări din Sectorul 5, Ionuț Mirea zis Boxerul, ar fi fost sunat de Ion Alexandru zis Alex Barbaro, cel care controlează o altă grupare interlopă din zona Tei-Doamna Ghica. Barbaro i-a reproșat lui Boxerul o presupusă legătură cu concubina lui și i-a cerut să își regleze conturile. Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică, 29 septembrie, pe teren neutru, în Piața Constituției, potrivit sursei citate.

Ambii bărbați au venit însoțiti de mai multe persoane la întâlnirea stabilită. Alex Barbaro a venit cu 40 de inși și cu 10 mașini, iar Boxerul cu 5 mașini. Toți erau înarmați cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal. Discuția a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală.

Bărbatul ucis era unul dintre membrii grupării lui Boxerul – Ion Ban zis Doctoru. “Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aproximativ 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite” (posibil sabie – n.r.) – extras din referatul Parchetului Capitalei.

Judectorul a emis mandate pentru toți cei 6 reținuți de Parchetul Capitalei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele