Gura lui Tătaru adevăr grăiește: nu vom avea un lockdown până la alegeri

0
- Reclama -

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nu crede că vom avea o închidere totală a activăţilor ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus şi consideră că putem încă să evităm chiar şi carantinarea unor localităţi, dacă ne protejăm de infectare.

 

„Nu urmărim şi nu cred că vom avea un lockdown, dar noi va trebui, fiecare dintre noi, prin componenta noastră pe care o putem aduce prin acest efort, să nu ajungem nici măcar la anumite carantinări de localităţi. Suntem într-un moment în care putem gestiona acest lucruri, dar nu putem gestiona singuri ca parte medicală. Este şi o parte a populaţiei civile. Sunt nişte reguli care trebuie respectate”, a declarat Nelu Tătaru miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Sibiu, întrebat dacă vom avea „lockdown” până la alegeri.

El a atras atenţia că „suntem pe o creştere a numărului de cazuri.”

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclama -

„Vom avea un număr de cazuri crescut, sper să nu fie o creştere mare, dar contextul în care trebuie să punem, nişte măsuri luate astăzi îşi vor face efectul în 14-28 de zile ca să putem continua acest efort, să mergem pe o scădere”, a mai spus Nelu Tătaru.

Dacia a anunțat prețurile la noile Logan, Sandero și Sandero Stepway

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele