Guvernul renunță la serviciile SPP…la sugestia lui Liviu Dragnea

0

Premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii din cabinetul său vor renunţa la serviciile SPP, urmând ca paza să fie asigurată de Jandarmerie.

Măsura vine după declarațiile lui  Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe Lucian Pahonţu, actualul şef SPP, că a intervenit „nociv” în guvernul Tudose.

„Am vorbit în ultimul an de implicarea SPP-ului şi a domnului Pahonţu în chestiuni de politică. Demnitari care sunt monitorizaţi, o bază de date care se strânge la acest domn. Decizia este firească. În momentul în care acest SPP, în loc să asigure siguranţa demnitarilor, se ocupă de monitorizarea şi spionarea demnitarilor şi trimite informaţii unui singur om care face analiză pe ele, nu e în regulă”, a spus secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

„L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu”, a declarat, la Antena 3 (desigur), Liviu Dragnea.

Citiți și:Guvernul Dragnea 3 a trecut de votul Parlamentului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele