Guvernul va menţine regimul fiscal şi nu va creşte taxe sau impozite

0

Premierul Florin Cîţu le-a transmis reprezentanţilor Consiliului Investitorilor Străini, la întâlnirea pe care au avut-o joi, apelul său de se implica şi de a susţine campania de vaccinare împotriva COVID-19. Şeful Executivului i-a asigurat pe aceştia că Guvernul va menţine acelaşi regim fiscal şi nu va creşte taxe şi impozite.

 

„Am transmis comunităţii oamenilor de afaceri, la întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini, apelul meu de a susţine campania de vaccinare împotriva COVID-19. Fie că vorbim despre investitori cu capital românesc sau străin, mediul privat este partener de încredere în acest efort comun de a depăşi cu bine pandemia, prin imunizarea populaţiei şi respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Stabilizarea situaţiei epidemiologice şi creşterea capacităţii de vaccinare în lunile aprilie şi mai sunt premise clare şi sigure că treptat putem să învingem acest virus”, a afirmat Florin Cîţu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Prim-ministrul a adăugat că reprezentanţii HORECA şi investitorii străini au venit cu propuneri şi vor să participe la consultările care vor avea loc în Comitetul ministerial pentru revenirea la normalitate a României.

Finanțele păstreze unele facilități fiscale

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele