Guzganul rozaliu vs. Ponta sau cum și-a pus Hrebenciuc premier!

0

Viorel Hrebenciuc, om cu mare trecere printre politicieni, guverne și servicii, atât cât s-a putut.

Când sistemul a sfârșit să mai funcționeze cum era obișnuit bătrânul băcăuan, atât el, cât și odrasla sa nu departe de practicile sale au ajuns cam rau, după gratii.

Traficul de influență este, se pare, una dintre multele infracțiuni grave pe care le-a comis, dar gurile bine informate spun că a făcut suficient de multe lucruri pentru a-și asigura prosperitatea familiei sale pentru multe generații.

Citiți și Generația 2020, urmașii păcatelor lui Dragnea

Pare exagerat pentru generația care abia cu “perechea” Ponta-Iohannis a început să voteze, dar erau vremuri când doar Viorel putea să descurce chiar și ițele celor mai încurcate afaceri de prin România.

Pare înfrant, dar nu este! Liderul UDMR, Kelemen Hunor, înconjurat de microfoane în momentul lui de glorie din timpul tratativelor cu Liviu Dragnea, a fost sunat chiar de către Viorel! Hunor a spus atunci că este vorba de niște afaceri cu americanii, totuși, nu oare Viorel uneltea înțelegeri rozalii cu UDMR-istii?

Cum a ajuns Hrebenciuc să tragă sforile pentru numirea premierului Mihai Tudose

Primul-ministru Mihai Tudose a fost asociat cu partenerul unui ”interlop” implicat în devalizarea rafinăriei Dărmănești de către gruparea RAFO, a cărui figură proeminentă era Corneliu Iacobov, consilierul din perioada 1990-1992 al lui Viorel Hrebenciuc informează România Curată.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele