Halep are așteptări mari de la 2022

0

Simona Halep a declarat că se antrenează „cu plăcere” deja de o săptămână pentru noul sezon şi a precizat că aşteaptă cu încredere anul 2022.

 

„Am făcut tratament după turneul de la Linz, nu a fost o accidentare gravă, dar nu am vrut să risc nimic pentru că îmi doream foarte mult să am o perioadă de off-season complexă, cu de toate. A fost o decizie bună că m-am oprit la momentul acela. Acum sunt bine, am început de o săptămână să mă antrenez şi pot să spun că îmi place foarte să fiu pe teren, să încerc să fiu mai bună decât am fost şi mă uit cu încredere spre 2022, pe care îl aştept cu mare drag, pentru că anul acesta nu am jucat foarte mult. (n.r. – despre revenirea în echipă a preparatorului fizic Teo Cercel) Când s-a aflat pe social media, atunci s-a întâmplat, este un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult pe mine, a ajutat echipa cu totul, sunt deja 7-8 ani de când lucram împreună şi mă bucur tare mult să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, cum i-am spus eu şi a început să râdă. Mă simt bine cu el şi este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa ca antrenor şi cu siguranţă aş fi gestionat mai bine anumite chestii şi nu aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi chiar şi accidentarea s-a întâmplat cu un motiv, dar acum nu mai vreau să privesc înapoi negativ, vreau să mă gândesc că orice rău vine spre bine, aşa că Teo e în echipa mea din nou şi atât contează”, a declarat Halep, al Digi Sport.

Iași: 70 de amfiteatre şi săli de concurs pentru examenul de rezidenţiat

Halep a fost prezentă la Cluj-Napoca, pentru a asista la meciul de Cupa Davis România – Peru. Fostul lider WTA a precizat că i-au dat lacrimile în momentul în care Horia Tecău şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele