Halep îi răspunde Serenei Williams, care a atacat-o în scandalul de dopaj

1
Simona-Halep
Simona-Halep
- Reclama -

Americanca a scris un mesaj misterios după ce ITIA a suspendat-o 4 ani pe româncă pentru dopaj, iar răspunsul Simonei a venit după scurt timp.

 

 

Într-un interviu pentru Front Office Sports, Simona Halep le-a răspuns tuturor fostelor sau actualelor jucătoare de tenis care au criticat-o în ultimele zile, printre care se numără Serena Williams, Nicole Gibbs, Danielle Collins sau Eugenie Bouchard.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep.

- Reclama -

Amintim, mesajul Serenei a fost unul scurt și enigmatic: „8 este un număr mai bun”, și imediat, pe rețelele sociale au apărut tot felul de interpretări după postarea misterioasă a celei mai titrate jucătoare din istoria tenisului.

Majoritatea fanilor s-au întrecut în supoziții, iar mulți dintre ei sunt de părere că Serena face aluzie la finala pierdută categoric la Wimbledon în 2019, scor 2-6, 2-6, împotriva Simonei. Dacă s-ar fi impus în ultimul act de la All England Club, americanca ar fi ajuns la 8 titluri pe iarba britanică.

Având acel titlu de Grand Slam în palmares, Williams ar fi ajuns la un total de 24, egalând-o astfel pe legendara Margaret Court. A fost, de altfel, marea obsesie a Serenei în ultima parte a carierei – să fie cel puțin egala lui Court în cel mai important clasament din tenis.

Totuși, alți internauți au fost de părere că Serena ar fi sugerat că 8 ani de suspendare ar fi fost mai indicați decât cei 4 pe care Simona i-a primit din partea tribunalului independent Sport Resolutions. Halep se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, și speră ca pedeapsa ei să fie redusă.

Citiți și: Halep: Sunt șocată, e o mare nedreptate ce se întâmplă

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele