Halep nu a mai ieșit din casa de 22 de zile

0
Simona-Halep
Simona-Halep
- Reclama -

Simona Halep a declarat la ediţia specială a Eurosport „Tennis Legends vodcast”, în care a vorbit despre rutina ei zilnică în autoizolare, că stă în casă de 22 de zile.

„Am 22 de zile de când nu am mai ieşit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidenţial privat. Apoi, revin în casă şi fac exerciţii pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiţia mea fizică şi mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere”, a declarat Halep.

Ea spune că situţia epidemiei de coronavirus se va înrăutăţi în România pentru că mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară din Italia.”În Romania situaţia nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis şi se va înrăutăţi pentru că mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară din Italia şi va fi greu pentru spitale să managerieze problema. Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare şi de toţi oamenii implicaţi în organizarea lor. Dar pot să vad şi partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulţi ani. E o viaţă diferită şi încerc să mă bucur de ea”.

Citește și: Cod galben de vânt puternic

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele