Halep revine pe teren la Melbourne

0

Simona Halep, locul 2 WTA, va participa  la turneul de la Melbourne, înaintea Australian Open. Singura sportivă din Top 50 WTA care va lipsi la primul grand slam al anului este olandeza Kiki Bertens, locul 9 WTA, din cauza unei accidentări.

 

Din România mai sunt acceptate direct Patricia Ţig, locul 56 WTA, Sorana Cîrstea, locul 71 WTA, şi Irina Begu, locul 78 WTA.Primele 32 de jucătoare din clasamentul WTA vor fi împărţie în două grupe de câte 16 şi vor fi capi de serie la Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, care formează componenta feminină a Melbourne Summer Series (Great Ocean Road Open şi Murray River Open vor fi cele două turnee masculine de câte 250 de puncte).

Turneele au fost numite astfel pentru a recunoaşte regiunile cheie din Victoria. Melbourne Summer Series şi Australian Open promovează revigorarea statului, în urma provocărilor cu care s-a confruntat populaţia anul trecut, din cauza incendiilor de vegetaţie şi a pandemiei de coronavirus.

Tablourile principale ale celor două turnee feminine, care vor fi completate cu sportive stabilite prin tragere la sorţi, vor fi de câte 64 de jucătoare. Calificările şi meciurile de pe tablourile principale vor începe la 31 ianuarie, după ce toate jucătoarele au încheiat o perioadă de carantină de 14 zile de la sosirea la Antipozi.

Congresul SUA a ratificat victoria preşedintelui ales, democratul Joe Biden

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele