Halep se pregăteşte să mai execute un antrenor, după o discuție „în direct”

0
- Reclama -

Simona Halep  a fost învinsă de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 (7), 6-2 în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami.

Dincolo de înfrângere, senzație a făcut dialogul dintre jucătoare și antrenorul său, care are „zilele numărate”, având în vedere relațiile profesionale de scurtă durată de până acum dintre jucătoare și tehnicienii ei.

Iată dialogul dintre Halep și Cahill:

Halep: Atunci când greșesc nu mai da din cap!


Halep: Uneori am nevoie de energie și simt că cer prea mult. Ăsta e caracterul meu. E ridicol!
Cahill: Cum o să rezolvi asta?
Halep: Nicio șansă să fac asta!
Cahill: Nu? În regula, spune tot ce ai în tine.
Halep: Am servit la 5-4 cu două duble greșeli, am făcut două duble și în tie-break și am ratat toate mingile.
Cahill: Ai câteva minute să scapi de toate aceste frustrări, spune tot, e în regula.
Halep: Nu vreau decât să joc, dacă cer prea mult…
Cahill: Ce anume? Ce ceri? Fii clară, ce anume ceri, ce anume vrei? Joci împotriva unei adversare foarte bune și tenisul tău a fost superior în majoritatea timpului…
Halep: Intotdeauna mă complic…
Cahill: Poți să te critici singură, eu nu o să fac asta. Ai șansa să faci diferența acum, e tot ce pot să îți spun. Ai fost în postura asta de multe ori și de multe ori ai ieșit pe locul doi. Acum ai șansa să schimbi lucrurile. Depinde de tine. Tu decizi ce urmează. Dacă vrei sa o iei pe calea asta, bine. Sau, îți poti pune prosopul pe cap, îți iei puțin timp pentru tine, așa cum faci în situațiile astea. Depinde de tine. Nu e nicio problemă ca ai spus lucrurile acestea, este în ordine. Și, dacă te învinge jucând un tenis foarte bun, îi strângi mâna la final și o feliciți.
Halep: Chiar crezi că pot câștiga?
Cahill: Cu siguranță cred că poți câștiga!
Halep: Am făcut atât de multe greșeli în setul al doilea.
Cahill: Nu mă cert cu tine pe tema asta! Vorbește cu tine pentru că numai tu poți răspunde la aceste întrebări, nu eu. Ai o șansă să rezolvi asta. Fă un meci fizic, ești o atletă mai bună ca ea. Nu mai lovi pe centru, fa-o să se miște. Orice șansă ai să lovești pe unghi, profită, chiar dacă greșești. E primul turneu al anului la care ești la 100%, așa că e primul turneu la care ai o șansă să fii diferită.

- Reclama -

sursa foto : sptfm.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele