Handbalistele de la CSM București se ”dau” cu FIAT 500

0

Auto Italia este noul partener al echipei de handbal feminin, CSM București. În cadrul colaborării, Auto Italia oferă cu drept de utilizare, pentru 12 luni, opt autoturisme Fiat 500 jucătoarelor din echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București.

Fiat-urile 500 au o motorizare de 1.2, și 69 CP, cu 4 cilindri în linie. Nivelul de echipare al se numește Lounge și oferă un sistem multimedia modern și prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare.

Cele opt sportive care se vor plimba la bordul unui ștrengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson. Fetele s-au declarat extrem de încântate de mașinile pe care le-au primit și au plecat zâmbitoare din Showroom-ul Auto Italia.

CSM București este singurul club din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor la handbal feminin.

Gabriela Szabo, Director General CSM București: ”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”.

Citește și Fiat Doblo, cărăuș universal la puțin peste 250 de euro pe lună

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: “Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia”.

De unde vine FIAT 500

Fiat 500 reprezintă modelul iconic al producătorului din Torino, fiind o mașină care s-a adaptat mereu cerințelor clienților, dar și trend-urilor cele mai vibrante. Exponent al Dolce Vita și al eleganței italiene, Fiat 500 a fost construit pentru prima dată în 1957. Neschimbat vreme de șase decenii, Fiat 500 a prezentat de-a lungul timpului reinterpretări diferite, dar prestanța sa a rămas mereu una exclusivistă.

Acesta este unul dintre secretele tinereții fără bătrânețe ale modelului Fiat 500. Designul său a continuat să mențină spiritul inconfundabil, a aprins imaginația artiștilor și a creatorilor de modă, care la rândul lor i-au oferit reinterpretări elegante, exclusiviste sau sportive.

Fiat 500 a obținut în 2017 distincția “Corporate Art Awards” acordat de MoMA (Museum of Modern Arts) – New York, pentru cel mai iconic model produs de Fiat de-a lungul timpului, ambasador al Italiei peste hotare și simbol al creativității italiene. Muzeul a achizițonat un exemplar Fiat 500 F, cel mai popular model 500 din toate timpurile, care a fost produs între anii 1965 și 1972. Modelul este expus în prezent în cadrul muzeului și se bucură de privirile admiratorilor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele