Hârtia igienică a primit interzis pe stadioanele din România

0

Incapabile să asigure un climat civilizat pe stadioane, autoritățile implicate în organizarea meciurilor din Liga 1 s-au specializat în interdicții. Ultima victimă este hârtia igienică.

Liga Profesionistă de Fotbal a remis un comunicat prin care anunță noua interdicție: ”Lăudabila scenografie a suporterilor dinamoviști s-ar fi putut solda cu un accident grav dacă o petardă ar fi fost aruncata pe tonele de hârtii care s-au aflat în incinta terenului de joc la acest meci. Am luat hotărârea ca pe viitor să interzicem accesul pe toate stadioanele Ligii 1 cu role de hârtie, care, din păcate, pot reprezenta un uriaș pericol în cazul în care ar fi aprinse de la o petardă, brichetă sau, mai grav, dacă ar fi impregnate cu substanțe inflamabile. Siguranța spectatorilor e prioritatea numărul unu a Ligi Profesioniste de Fotbal și a celorlalte instituții ale Statului implicate în organizarea jocului, iar punerea ei în pericol ne mâhnește. Așa cum ne-a îngrijorat și faptul că un număr, totuși mic, de suporteri au continuat să arunce cu role de hârtie în ciuda anunțurilor repetate ale crainicului, aducând meciul aproape de o altă întrerupere dictată de brigada de arbitri”.

Trebuie precizat că petradele care puteau provoca incendiul sunt și ele interzise pe stadioane!

Liga salută faptul că ”oamenii s-au întors pe stadion și că avem o arenă capabilă să ajute fenomenul fotbalistic prin eleganța și modernitatea construcției ei. Ne bucură, de asemenea, că fanii au demonstrat pasiune și creativitate în spectacolul oferit tuturor, pentru că rămânem la părerea că suporterii sunt cei mai importanți în întreaga filosofie a fotbalului”.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele