Hello Holidays lansează sejururi în Albania

0

Touroperatorul Hello Holidays a anunţat că a introdus Albania, ţară care nu cere turiştilor străini realizarea unui test RT-PCR, vaccin sau test anticorpi, în portofoliul său de destinaţii de sejur pentru acest an, alături de Grecia, Turcia, Egipt, Dubai, România, iar pachetele pornesc de la 200 de euro de persoană.

 

”Albania, ţara care nu cere turiştilor străini realizarea unui test RT-PCR, vaccin sau test anticorpi, a fost introdusă de agenţia organizatoare Hello Holidays în portofoliul său de destinaţii de sejur pentru acest an, alături de Grecia, Turcia, Egipt, Dubai, România. Vacanţele în Saranda sau Vlore costă de la 200 de euro/persoană în perioada campaniei de lansare, când tarifele sunt reduse cu un sfert. Pentru litoral au fost reintroduse zborurile directe din Cluj-Napoca, după o pauză de patru ani”, a anunţat compania.

Vacanţa de o săptămână în Saranda costă de la 314 euro/persoană, cu cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun, ori de la 317 euro/persoană pentru un apartament. În Vlore costă de la 212 euro/persoană în vilă şi de la 282 de euro/persoană cu cazare în hotel de patru stele. Pachetele au transport charter cu autocarul din Bucureşti şi Braşov. Albania era până acum o destinaţie pentru circuit în oferta Hello Holidays, cele de anul acesta, Bosnia – Albania de şapte zile şi Muntenegru – Albania de 10 zile, fiind organizate lunar din mai până în septembrie.

În Albania, turiştii pot vizita castelul Lekuresi, din Saranda şi pot face excursii la Parcul Naţional Butrint – oraşul grec vechi de 2.500 de ani, aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, Peninsula Karaburun – singurul parc maritim din Albania, Insulele Ksamil – grupul de trei insule numit “Caraibele Europei”, Benja Thermal Bath – băile termale cu efecte curative pentru bolile cronice de reumatism, stomac sau piele, ori la Gjirokastra, oraşul denumit Sighişoara Albaniei.

“Albania a anunţat la finalul lunii februarie condiţiile de intare în ţară. Turiştii străini pot intra numai cu un act de identitate, nu li se cere să prezinte un test negativ, să fie vaccinaţi sau un document că au anticorpi. Pe de altă parte, pentru turiştii noştri care au nevoie de un test pentru alte destinaţii, clinicile cu care avem parteneriate oferă posibilitatea testării cu rapiditate şi în timp, la un tarif de numai 200 de lei”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Manifestații violente la Tirana, Albania

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele