Hop şi aşa: Dăncilă vrea să-i fie nașă de cununie lui Dragnea

0

Premierul Viorica Dăncilă este dispusă să-i facă un bine lui Liviu Dragnea și să-l cunune cu mult mai tânăra sa iubită.

Viorica Dăncilă a fost întrebată la un post TV dacă ar vrea, în cazul în care Liviu Dragnea i-ar propune, să le fie naşă de cununie acestuia şi iubitei sale, Irina Alexandra Tănase. Dăncilă a răspuns afirmativ: ”Sigur că da. De ce aş spune nu? E un act de normalitate. O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om. La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Citiți și: Dragnea întreabă:”Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?”, poporul pesedist răspunde în cor: ”DA”!

 

 

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

 

Sursa foto: republica.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele