Horoscop 19 mai! Ce-ți rezervă astrele pentru ziua de mâine

1

Previziuni astrale pentru ziua de joi. Horoscop 19 mai 2022 pentru cele 12 zodii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Norocul se simte întârziat. Luna își petrece ziua în sectorul tău de lucru, dar nu este atât de susținută pe cât ți-ai dori să fii, Venus, planeta iubirii din zodia ta.

Astăzi, când aceste planete își vorbesc tensiunea este peste tot. Este o zi perfectă pentru tine să fii responsabil. Veți dori să activați acolo unde lucrurile nu au fost în ordine și să vă îmbunătățiți în moduri pe care știți că le puteți realiza.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

S-ar putea să ai o surpriză. Luna din sectorul tău educațional te face să câștigi, dar pătratul de astăzi cu Venus în Berbec te face să te întrebi dacă totul este bine și totul este în ordinea corectă.

S-ar putea să vă simțiți ca și cum ceva a fost uitat. Faceți diligența necesară doar pentru a fi sigur. Nu veți regreta că ați făcut milă suplimentară pentru a fi sigur.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Prietenii trec pentru tine. Luna din sectorul tău de resurse partajate scoate tot ce e mai bun pentru tine în ceilalți.

Persoanele apropiate de tine pot observa unde te-ai luptat și pot face lucruri pentru a te înveseli sau pentru a-ți oferi un umăr pe care să te sprijini. Veți fi pe deplin susținut astăzi. Toate sunt vești bune pentru tine.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Se poate forma un parteneriat. Luna în Capricorn atrage atenția asupra conexiunilor tale și asta poate implica parteneri intimi, dar și pe cei de afaceri. 

Această energie lunară muncitoare vorbește cu Venus în Berbec, care se poate simți intens pentru tine. Așteaptă-te la o mică rezistență astăzi, chiar dacă lucrurile par promițătoare. Poate că trebuie să fii cel mai persuasiv al tău, dar lucrurile arată bine pentru tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Munca pe care o faceți acum se plătește pentru tine într-un mod uimitor. Luna își petrece ziua în sectorul tău de rutină și poți simți că nu mai este timp pentru joacă și că ești bombardat de muncă. Dar, nu fi prea surprins dacă ești brusc eliberat de o anumită obligație.

Norii se despart. Poate simți că ai manifestat ceea ce ți-ai dorit și ai nevoie. Aceasta este oportunitatea ta de a te bucura de o felie de distracție astăzi. Nu-ți nega plăcerea dacă poți.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Găsești bucurie în munca pe care o faci. Luna din sectorul tău romantism și creativitate este toată permisiunea de care ai nevoie pentru a scoate în evidență acea latură artistică a ta pe care nu o poți evidenția întotdeauna.

Ai un fler pentru design și o viziune artistică. De la reorganizarea unei camere până la mutarea mobilierului într-un mod de a adăuga un aspect proaspăt spațiului tău personal, sucul tău creativ curge pur și simplu.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Ești în modul de conducere. Luna din sectorul casei și al familiei tale te poziționează ca o figură de autoritate. Cu alte cuvinte, s-ar putea să fii de acord astăzi.

Dacă trebuie luate unele decizii importante, nu fii timid. Spune-ți părerea, Balanță. Spune ce crezi. Fiți acolo pentru a promova un dialog sănătos și echilibrat și pentru a-i ajuta pe ceilalți să vadă problemele fundamentale pentru a le rezolva.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vorbești cu autoritate. Luna în Capricorn este despre comunicare și ești puțin ferm când vorbești astăzi.

Oamenii care nu au experimentat niciodată partea puternică a ta ar putea fi uimiți de cât de bine vorbești și rămâi echilibrat sub presiune. O impresie bună este ceea ce ai de oferit. Și tu ești forța din cameră pe care alții nu pot să nu o observe.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai ceea ce ai nevoie. Luna în Capricorn îți face plăcere să lucrezi și te încurajează să faci bani.

Ți-ai întărit viitorul cu un pic de pernă, iar acum te simți rău și te bucuri de toată munca ta grea. Te-ai descurcat atât de bine cu tot ceea ce te implici. Dai putere și oamenii au încredere în tine pentru etica ta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Viața ta se îmbunătățește. Luna își petrece ziua în zodia ta, iar aceasta este o oportunitate minunată de a fi tu însuți. S-ar putea să te străduiești să obții sprijinul pe care l-ai sperat de la familie, dar te-ai așteptat la asta.

Nu este o surpriză, motiv pentru care să fii rezolvat mental este atât de important. Următorul pas al călătoriei vieții tale va fi atât de important pentru tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Știi cum să pui lucrurile în perspectivă, iar oamenii te respectă pentru asta. Luna intră în zodia Capricornului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Oamenii care par să creadă că îți este ușor pot invidia tot ceea ce ai muncit din greu pentru a câștiga.

Dar s-ar putea să-i câștigi pe acești indivizi de partea ta și să le primești sprijinul, pentru că îi ajuți și îi încurajezi să-și găsească puterea interioară și să obțină și ei ceea ce își doresc de la viață.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Oportunitatea de care ai nevoie intră în viața ta. Luna în Capricorn te face să te gândești la prieteni buni care te iubesc și te trag la răspundere. Pătratul de astăzi dintre Venus și Lună poate aduce o oarecare tensiune finanțelor tale.

Acest lucru poate însemna cheltuieli limitate sau un sentiment că bugetul dvs. nu funcționează în acest moment. Este bine să reevaluezi pentru a vedea ce trebuie să faci pentru a readuce lucrurile sub control.

Vezi și: Horoscop 18 mai! Ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele