Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022! Ce ți-au rezervat astrele

2

Săptămâna aceasta anunță venirea Soarelui în Leu, care se va preta vindecării și reînnoirii. Ne putem aștepta la îmbunătățiri ale talentelor noastre în comunicare, deoarece vom vedea trigonul lui Mercur, Neptun, trigonul lunar Mercur și pătratul lui Mercur. În timp ce viețile noastre amoroase nu vor fi în centrul atenției acestei săptămâni, ne vom împiedica de noi modalități de a accepta oamenii care suntem.

Respectul de sine și stima de sine cresc, datorită Soarelui în Leu, jumătății de lună în Berbec și Jupiter, semipătratul Berbec. Toate acestea vin la momentul potrivit, deoarece „timpul perfect este cheia succesului acestei săptămâni”.

Horoscopul zilei de 18 iulie 2022. Taurii au planificată o excursie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Berbec

Nu va fi un șoc pentru tine când te vei trezi că îți revendici spațiul și îți ceri intimitatea. Simți că ai sacrificat suficient și, în timpul săptămânii, vei cunoaște că, dacă vrei să păstrezi ceva, atunci ar fi mai bine să fii dispus să lupți pentru asta. Deși nu vei fi provocat în acest fel, vei fi în gardă. Săptămâna aceasta te pune într-o stare defensivă, pe care o vei considera a fi una de pregătire. Doar în cazul în care.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Taur

Dacă ați experimentat vreodată sentimentul de exagerare, săptămâna aceasta vă va face să știți că acest lucru este realitate. Ești pe cale să exagerezi, Taur, și deși consecințele nu vor fi prea groaznice, vor fi fizice și tu vei fi cel care le va simți. Acesta ar putea fi un avertisment pentru a folosi moderația în toate lucrurile. Încercați să vă abțineți de la acțiunile excesive, în special când mâncați, beți sau chiar vă antrenați prea mult. Respectă-ți corpul, deoarece este singurul pe care îl ai.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Gemeni

Aceasta este săptămâna de care ai nevoie pentru a-ți limpezi mintea și a recăpăta stăpânirea puterii tale. Ți-ai permis prea multe „coborâșuri” și nu mai poți tolera încă o veste proastă. Și astfel, iei o decizie fermă de a lăsa opiniile celorlalți să iasă din tine. Acest lucru poate începe ca „fake it până cândreușești”, dar trebuie să știi că poți face asta. Săptămâna aceasta te vindecă în sfârșit de durerea sâcâitoare a ceea ce lași să te conducă.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Rac

Sincer, nu știi ce faci cu viața ta. S-ar putea să simți că trebuie să găsești un scop și, dacă mergi pe acea cale, vei ajunge să te simți deprimat, deoarece nu există un scop evident pentru tine. Ești blocat pe cuvântul „scop” și simți că trebuie să fii ca toți ceilalți. Scopul tău, Rac, este să trăiești. Asta e tot. Nu vă îngrijorați de lucrurile mici; nu vă blocați în cuvinte precum scop sau cale. Doar trăiește-ți viața și nu te lăsa prins de cuvinte la modă.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Leu

Pentru că sezonul tău se apropie, simți că lumea îți datorează ceva. Acest lucru creează un sentiment de lipsă în tine, de parcă nu ai avea tot ce ai nevoie acum. Crezi că ești cumva o victimă, că toată lumea ar trebui să te aducă laude și atenție. Vrei cadouri, promisiuni și distracție. Le vei avea pe toate, dar trebuie să-ți reducă atitudinea insistentă, deoarece îi va descuraja pe oameni și, înainte de a-ți da seama, îți vei manifesta cea mai mare frică: oamenii te ignoră pentru că ești prea dificil.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Fecioară

Știi că este rău pentru tine, totuși continui să te afli în acea situație. Aceasta se referă la o obsesie nesănătoasă pentru cineva din trecut. Vrei să știi ce fac ei și nu vrei să recunoști că ești interesat doar pentru că te-ai plictisit și ai nevoie de ceva pe care să te concentrezi.

Săptămâna aceasta ai uitat complet cum să-ți folosești mintea pentru a-ți găsi pacea; ai prefera să cazi în drame inutile.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Balanță

Așteptați-vă săptămâna aceasta la un dezacord cu prietenii. E ca și cum ai sărit în toată drama care poate avea loc între prieteni; ești pe deplin responsabil pentru rolul tău în acest efort teatral și știi asta. Mândria te lasă să-ți pierzi prietenii; nu vei ceda și cu cât poziția ta este mai fermă, cu atât vei deveni mai singur.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Scorpion

În această săptămână, te uiți în gol, căutând răspunsuri. Te-ai plictisit și știi că depinde de tine să ieși din unele situații. Ați dori să dați vina pe altcineva, dar recunoașteți cât de nesincer ar fi. Știi că tu ești cel care trebuie să se schimbe și că nu are nimic de-a face cu forțele externe. Săptămâna aceasta vă schimbă cursul; totuși, acest lucru va necesita efort și contemplare. Vei avea succes.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Săgetător

Zilele de exagerare au trecut, Săgetător, și nimeni nu știe asta mai bine decât tine. Nu ați încercat în mod conștient să exagerați, dar această săptămână vă permite să reflectați asupra a ceea ce a mers prost, împreună cu idei creative despre cum puteți remedia orice daune pe care le-ați provocat.

Este o săptămână bună, dar vine cu încercări și erori. Dacă poți rămâne concentrat, atunci poți realiza lucruri grozave. Eliminați distragerile, deoarece acum știți care este direcția potrivită pentru dvs.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Capricorn

Dacă este nevoie, poți fi o adevărată amenințare și rezervi această latură a naturii tale doar pentru momentele care necesită rafinarea ta dură. Deși acest lucru poate declanșa partea mai întunecată a ego-ului tău, nu poți fi judecat. Nimeni nu trece peste cuvântul tău.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Vărsător

S-ar putea la fel de bine să trăiești pe o altă planetă săptămâna aceasta, Vărsător, pentru că pur și simplu nu ești pregătit pentru trăsăturile oamenilor și slăbiciunile lor.

Săptămâna aceasta vrei să stai mai mult cu tine pentru că simți că lumea din jurul tău este nesigură. Faptul că ai această abilitate este practic o superputere și este de admirat.

Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022 Pești

Veți încerca să realizați ceva grozav în această săptămână și, deși s-ar putea să vedeți un oarecare succes, sentimentul de bază cu care veți scăpa este că ați eșuat. Acest lucru nu este adevărat; cu toate acestea, te ții mereu la standarde de excelență aproape imposibile, ceea ce face ca multe dintre încercările tale să pară eșec. Pasiunea ta poate duce la oboseală și oboseală.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele