Horoscop zilnic 1 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

0
- Reclama -

Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodiac să fie mai atenți la ce se petrece în jurul lor.

De asemenea, se anunță vești bune și gânduri mărețe. Unele semne din zodiac ar putea să întâmpine dificultăți la locul de muncă sau în relația de cuplu. Cu toate acestea, lucrurile se vor așeza rapid la locul lor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fă-ți un moment pentru a aprecia rețeaua ta de sprijin astăzi, dragi Berbec, în timp ce soarele Vărsător se aliniază cu Chiron. Aceste vibrații vor aduce vindecare în inima ta atunci când îi lași pe alții să intre, așa că asigurați-vă că vă adresați prietenilor de departe.

Veți simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se învârte și Luna își face debutul în sensibilul Rac, sporindu-vă emoțiile și intuiția. Această plasare luminoasă se referă la hrănirea ta și a celor dragi, marcând ocazia perfectă de a-ți găzdui cei mai dragi însoțitori pentru o masă copioasă gătită acasă. Nu uitați să vă oferiți și un pic de dragoste, altfel nivelul de energie ar putea avea de suferit.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu-ți fie teamă să stabilești limite și să-ți faci timp pentru tine astăzi, dragă Taur, în timp ce soarele Vărsător îi aruncă un sărut lui Chiron. Acest climat cosmic vă poate ajuta, de asemenea, să depășiți orice sentiment de nedemnitate sau nesiguranță cu care v-ați luptat, mai ales în ceea ce privește ambițiile profesionale.

- Reclama -

Fă-ți timp să meditezi la obiectivele tale ocupaționale chiar acum, deoarece universul te va ghida către atingerea succesului pe care îl cauți. Te vei simți în egală măsură gânditor și plin de compasiune pe măsură ce după-amiaza se manifestă și Luna intră în Rac, oferindu-ți ocazia să articulezi ceea ce este în inima ta cu autenticitate și echilibru.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Un sentiment de recunoștință vă va cuprinde astăzi, dragi Gemeni, în timp ce soarele Vărsător împărtășește un schimb dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații sunt despre recunoașterea rețelei incredibile de sprijin care vă înconjoară, așa că asigurați-vă că arătați un plus de dragoste familiei, prietenilor și colegilor.

Universul poate pune și un spirit înrudit în calea ta, așa că nu-ți fie teamă să faci schimb de informații dacă te conectezi rapid cu un străin. O energie solidă, dar sensibilă, vă va înconjura pe măsură ce după-amiaza se manifestă și Luna migrează în Rac, împingându-vă să vă răsfățați simțurile în zilele următoare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei fi într-o dispoziție serioasă, dar plină de compasiune astăzi, dragă Rac, în timp ce soarele Vărsător îi aruncă un sărut lui Chiron. Natura vindecătoare a acestui schimb ceresc vă poate ajuta să implementați schimbarea pozitivă acolo unde este cea mai mare nevoie, deși va trebui să fiți realist cu privire la cum arată și cum să ajungeți acolo.

De asemenea, este posibil ca negocierile să ajungă în favoarea ta, mai ales odată ce Luna intră în semnul tău în această după-amiază. Această poziție luminoasă este pregătită să vă ridice mintea, corpul și sufletul în următoarele două zile și jumătate, ajutându-vă să vă simțiți încrezători în mișcările pe care le faceți în continuare.

Leu: 23 iulie – 22 august

O energie grațioasă te va urma astăzi, dulce Leu, în timp ce soarele Vărsător îi sărută asteroidului vindecător, Chiron. Folosește această energie pentru a-ți hrăni spiritualitatea și cele mai valoroase tovarășe, deoarece astfel vei întări aceste relații și conexiunea cu cealaltă parte.

Oportunitățile de a-i ajuta pe alții să se vindece pot intra și ele în joc, așa că nu vă fie teamă să oferiți niște sfaturi pline de compasiune dacă întâlniți pe cineva care l-ar putea folosi. Veți simți o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna își face debutul în Rac, sporind sensibilitățile în timp ce vă pune într-un spațiu mai privat și mai introspectiv.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Organizarea va aduce astăzi un sentiment de împuternicire, dragă Fecioară, în timp ce soarele Vărsător îi aruncă un sărut lui Chiron. Aplecă-te în aceste vibrații de bun augur verificând ambițiile tale personale și profesionale și întocmind liste de sarcini în timp ce te îndepărtezi de orice proiecte sau situații care te-au îngreunat.

Dacă în prezent vă aflați într-o relație romantică sau profesională în care resursele sunt împărtășite, acum poate fi și un moment bun pentru a vă revizui bugetul și obiectivele financiare. Veți observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se învârte și luna intră în Rac, ridicându-vă popularitatea în timp ce vă permite să vă conectați cu ceilalți în moduri autentice și semnificative.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu cât te iubești mai mult pe tine însuți, cu atât mai mult te vor iubi ceilalți, dragă Balanță, în timp ce soarele Vărsător îi aruncă un sărut lui Chiron. Aceste vibrații sunt toate despre îmbrățișarea celei mai bune versiuni a ta, așa că asigură-te că reciți o mulțime de mantre pozitive, exprimă-ți adevărul și mișcă-te cu inima deschisă.

Romantismul ar putea înflori și sub acest climat cosmic, deși să te simți bine în tine va fi cheia pentru a-i atrage pe alții. Vei simți o schimbare în atmosferă atunci când Luna își va face debutul în sensibilul Rac după-amiaza, ajutându-te să stabilești limite sănătoase fără a-i exclude pe alții.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Asigurați-vă că acordați prioritate sănătății voastre emoționale și fizice astăzi, dragă Scorpion, deoarece soarele Vărsător împărtășește un schimb dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic se referă la prioritizarea nevoilor tale, pentru a găsi un echilibru între responsabilitățile tale și sentimentul general de bine.

A ajuta pe ceilalți va aduce, de asemenea, un sentiment ciudat de satisfacție, deși va trebui să vă asigurați că nevoile dvs. sunt îngrijite înainte de a vă eforta pentru a ajuta pe altul. O energie veselă vă va cuprinde pe măsură ce după-amiaza se va rostogoli și Luna intră în Rac, punându-vă într-o dispoziție filozofică și generoasă.

Citește și: Horoscop zilnic 31 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sucurile tale creative vor curge astăzi, dragă Săgetător, în timp ce soarele Vărsător îi va săruta asteroidului vindecător, Chiron. Îmbrățișarea unei ieșiri artistice și folosirea vocii tale va aduce la iveală un sentiment de bucurie, deoarece vedetele conspiră pentru a-ți aminti cât de inspirat, intelectual și articulat ești cu adevărat.

De asemenea, s-ar putea să găsiți o satisfacție profundă în învățarea unei noi abilități, așa că nu vă fie teamă să încercați ceva nou! Vei simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se învârte și luna intră în Rac, aducând o nouă profunzime relațiilor tale intime în următoarele două zile și jumătate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu te simți vinovat că te miști încet astăzi, dragă Capricorn, în timp ce soarele Vărsător îi aruncă un sărut lui Chiron. Aceste vibrații se referă la a parcurge traseul pitoresc, permițându-vă să vă bucurați de împrejurimile dvs. în timp ce vă gestionați agenda zilei.

Din fericire, plasarea lunii în Gemeni vă poate ajuta să rămâneți în sarcină, deși poate fi necesară o listă de lucruri de făcut. O energie armonioasă va coborî asupra voastră pe măsură ce după-amiaza se manifestă și Luna migrează în sensibilul Rac, activând sectorul diagramei voastre care guvernează iubirea. Acest amplasament luminos este perfect pentru a îmbrățișa confortul casei, fie singur, fie cu cineva special.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Stelele îți vor cere să-ți folosești vocea astăzi, dragă Vărsător, în timp ce soarele îi aruncă un sărut lui Chiron. Natura vindecătoare a acestui schimb ceresc îți va oferi o oportunitate de a curăța aerul, deși va trebui să fii deschis cu privire la emoțiile, speranțele și visele tale.

Dacă vreo relație importantă a suferit recent, acum poate fi un moment bun pentru a aborda problema cu compasiune. Veți simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se învârte și luna intră în Rac, cerându-vă să vă hrăniți sănătatea în următoarele două zile și jumătate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încercați să rămâneți azi în prezent, dragi Pești, în timp ce soarele Vărsător împărtășește un schimb dulce cu Chiron. Deși acest schimb ceresc te va pune într-o dispoziție mai privată, introspecția și exploatarea recunoştinţei tale te pot ajuta să vezi frumusețea care te înconjoară cu claritate și apreciere autentică.

Spiritul tău se va ridica pe măsură ce după-amiaza se va rostogoli și Luna intră în Rac, activând sectorul diagramei tale care guvernează creativitatea și distracția. Încrederea ta va crește oricând investești într-un proiect pasional sau petreci timp cu prietenii tăi cei mai apropiați, așa că asigurați-vă că vă direcționați energia în consecință.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele