Horoscop zilnic 20 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 20 februarie 2023 spune că nativii din zodiac au parte de o zi extraordinară. Astrele spun că este o perioadă extraordinară pentru ca zodiile să înceapă un proiect nou.

Nativii se bucură de energia pe care o primesc de la Univers. Zodiile vor lua astăzi decizii importante, iar viitorul lor se va schimba într-un mod surprinzător în perioada ce urmează.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este posibil să experimentați iluzii pozitive care vă ajută să vă nașteți un nou vis. Luna Nouă în Pești aduce energie proaspătă în sectorul tău de vis. Este bine să ai șansa de a te gândi la viitor fără să te ții de frică. Poți crea ceva ce vrei cu adevărat să experimentezi în realitate prin atingerea acestei energii.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

O nouă relație frumoasă poate începe în curând. Acesta poate fi sau nu un interes amoros romantic, dar Luna Nouă din sectorul de prietenie poate aduce ce este mai bun din ambele lumi în viața ta. Fii deschis pentru a primi bunătatea pe care universul ți-a rezervat-o.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Jobul sau poziția ta visată este la orizont. Începeți să trimiteți acele CV-uri sau aplicați pentru o nouă deschidere la o companie la care lucrați în prezent. S-ar putea să vă găsiți poziționat pentru o promovare sau o mărire de salariu. Un vis devenit realitate.

- Reclama -

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Energia spirituală vă este disponibilă. Voalul universului se subțiază și ești capabil să te conectezi la natura ta sensibilă și intuitivă. Nu lăsa această energie să treacă pe lângă tine; notează-ți intențiile și începe să lucrezi pentru a-ți crea propriul noroc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Miracolele se întâmplă în fiecare zi și s-ar putea să primești un cadou despre care nu credeai că ți-ar veni. O rugăciune primește răspuns de la un prieten sau o resursă pe care nu știai că o ai. O persoană apropiată s-ar putea să vină în bani și să dorească să vă ofere ajutor pentru a vă îngriji nevoile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

O relație despre care credeai că este perfectă poate să nu fie ceea ce ți-ai imaginat, dar apoi apare una nouă, potrivită pentru tine. Pot exista lacrimi în acest moment, dar pe măsură ce vă vindecați udați o nouă sămânță de dragoste într-o grădină a voastră.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cineva își asumă volumul de muncă și te ajută să găsești timpul de care ai nevoie pentru a face ceva ce vrei cu adevărat să faci. Luna Nouă vă ajută să găsiți un echilibru care lipsea la începutul anului. Mergi cu fluxul și încearcă să nu controlezi energia chiar dacă simți dorința de a face acest lucru.

Citește și: Horoscop zilnic 19 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un interes amoros romantic iti vine in cale. Ceva special se poate agita în inima ta care te ia prin surprindere. Cel mai bun tip de iubire vine în viața ta atunci când te aștepți mai puțin. Dragostea adevărată poate chiar să fie sub nasul tău, care se întâmplă deja în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă sunteți în căutarea unui loc nou în care să locuiți, începeți să căutați. O imobiliare care pare prea bună pentru a fi adevărată poate intra pe piață și o găsiți în timp util. Uită-te unde ai sperat să te muți, poate pe plajă sau în oraș.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

O conversație revelatoare te ajută să înțelegi unde stai cu un interes amoros. Cuvintele pot fi greu de găsit uneori, dar în timpul acestei Luni Noi, energia curge, ajutându-vă să profitați de energia voastră intuitivă, înțelegând emoțiile celorlalți.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Proiectul perfect care îți aduce mare bucurie și creativitate este la orizont. Veți lucra pentru a vă îmbunătăți casa și pentru a transforma o cameră într-un loc care vă oferă vibrații pozitive. Flori proaspete, o lumânare caldă și strălucitoare și un decor spiritual vor fi o notă finală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai un nou început, emoțional și mental, Pești. Aceasta este întoarcerea ta solară și vei primi Luna Nouă în semnul tău la scurt timp după. Mintea și inima voastră sunt aliniate una cu cealaltă. Puteți crea ceea ce doriți anul acesta. Cerul este limita, așa că visează din toată inima.

Sursa: yourtango.com 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele