Horoscop zilnic 26 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

0
- Reclama -

Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2023 spune că nativii din zodiac vor avea parte de o zi excelentă, plină de energii pozitive. Viziunea către un viitor mai bun și mai frumos este împărtășită de toți nativii din zodiac.

De aceea, astrele sugerează o zi cu gânduri bune, stare de bine și evitarea conflictelor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai grijă la limbi ascuțite, conflicte și comunicări greșite în această dimineață, dragă Berbec, în timp ce luna se îndreaptă cu Mercur vorbăreț. 

Acest climat cosmic îți poate prezenta, de asemenea, câteva blocaje mentale, așa că poate vrei să ții la îndemână un blocnotes pentru a rămâne pe drumul cel bun. Veți simți o schimbare în această seară, când Venus armonioasă intră în Pești plini de compasiune, activând sectorul hărții voastre care guvernează subconștientul. 

Această plasare planetară va declanșa schimbări majore în viața ta amoroasă în următoarele săptămâni, pe măsură ce universul te împinge să găsești închiderea cu trecutul, în timp ce creează legături mai intime în prezent. 

- Reclama -

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Intuiția ta va fi ascuțită în această dimineață, dragă Taur, pe măsură ce Luna Berbec se conectează cu Mercur perceptiv. Din păcate, această nouă sensibilitate ar putea deveni copleșitoare, mai ales dacă este înconjurată de emoții mari și tovarăși cu opinii. 

Din fericire, aplecarea spre spiritualitatea ta îți va permite să te ridici deasupra acestor vibrații care induc anxietatea, marcând ocazia perfectă pentru meditație, purtarea cristalelor și apelând la protecție psihică. Veți simți o schimbare în această seară, când Venus migrează în semnul peștelui, aducând la iveală natura ta plină de compasiune. 

Vă veți simți chemat să faceți o diferență în comunitatea dvs. în următoarele câteva săptămâni, așa că asigurați-vă că căutați modalități de a da înapoi. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tărâmurile online ar putea fi un loc declanșator în această dimineață, dragi Gemeni, în timp ce Luna Pești se înfruntă cu Mercur, conducătorul tău planetar. 

Încercați să nu vă lăsați absorbit de știrile de apocalipsa sau de conflictele din rețelele sociale, sau ați putea ajunge să vă acru starea de spirit pentru ziua respectivă. Din fericire, vei avea șansa să găsești vindecare în rândul unor persoane care au aceleași idei atunci când Luna se aliniază cu Chiron, marcând ocazia perfectă de a-ți ajunge din urmă colegii tăi preferați. 

Veți observa o schimbare mai târziu în seara asta, când Venus își va face debutul în sensibilii Pești, ridicându-vă abilitățile de manifestare atunci când vine vorba de obiectivele de carieră și formând alianțe profesionale. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să te simți temperamental și închis emoțional în această dimineață, dragă Rac, deoarece luna Berbec formează un pătrat dur cu Mercur. Încearcă să nu-i îndrepți pe alții dacă tensiunile cresc, deși poate fi înțelept să eviți socializarea dacă simți că ai putea folosi puțin spațiu.

Presiunea de la locul de muncă ar putea interfera, de asemenea, cu simțul echilibrului, așa că asigurați-vă că vă planificați ceva timp pentru îngrijire personală dacă aveți întârziere pentru un pic de răsfăț. 

O energie dulce te va găsi mai târziu în seara asta, când Venus își va face debutul în Pești plini de compasiune, ajutându-te să-ți întărești cele mai importante relații la nivel de suflet în săptămânile următoare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Înclinația ta pentru visarea cu ochii deschisi se va amplifica astăzi, dragă Leu, pe măsură ce luna își continuă călătoria prin Berbec și casa ta solară a noua. Din păcate, o legătură dură între Luna și Mercur ar putea să-ți spargă balonul, mai ales dacă ai pus așteptări nerealiste asupra ta sau asupra altora. 

O mână de ajutor de la Chiron sugerează că aplecarea către spiritualitatea ta te poate ajuta să treci prin acest teren cosmic, așa că nu-ți fie teamă să ceri celeilalte părți sprijin sau îndrumare dacă ai nevoie. Veți observa o schimbare mai târziu în seara când Venus intră în Pești, intensificându-vă conexiunile romantice în următoarele săptămâni.

Citește și: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Va fi dificil să-ți ascunzi frustrările azi, dragă Fecioară, în timp ce Luna Berbec se înfruntă cu Mercur obstinat. Acest schimb ceresc va scoate cu siguranță unele personalități puternice și încăpățânare, deși va fi important să-ți alegi bătăliile cu înțelepciune pentru a evita luptele pentru putere. 

Oferă-ți un moment de singurătate când Luna se apropie de Chiron, oferindu-ți ocazia de a te scutura de orice vibrație funky care te-a găsit mai devreme dimineața. O dulceață te va înconjura mai târziu în seara, când Venus își va face debutul în Pești plini de compasiune, aducând o abundență de sprijin vieții tale amoroase și un sentiment de echilibru. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Emoțiile vor crește în această dimineață, dragă Balanță, datorită unei legături dure dintre temperamentala Lună Berbec și Mercur cu opinie. Acest climat cosmic va fi deosebit de neiertător în ceea ce privește treburile interne și problemele inimii, dar încercați să nu vă pierdeți simțul grației și al diplomației dacă tensiunile cresc. 

Din fericire, o alianță dulce între Luna și Chiron te poate ajuta să navighezi pe acest teren stâncos, deși va trebui să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale. O dulceață va pătrunde în aer în această seară, când Venus își va face debutul în Pești plini de compasiune, cerându-vă să acordați prioritate bunăstării în săptămânile următoare. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu vor lipsi distragerile în această dimineață, dulce Scorpion, în timp ce Luna Pești se înfruntă cu Mercur cerebral. Fă tot posibilul pentru a rămâne la sarcină chiar acum, altfel ego-ul tău ar putea ajunge să primească o mică lovitură. 

Din fericire, o mână de ajutor de la Chiron îți va oferi motivația de a te organiza, deși vei dori să te asiguri că îți hrănești corpul în timp ce treci prin aceste vibrații aglomerate. O dulceață te va înconjura mai târziu în seară, când Venus își va face debutul în Pești, dând startul unei ere a creativității, distracției și dragostei în următoarele câteva săptămâni. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu lăsa ego-ul tău să te convingă să cheltuiești prea mult în această dimineață, dragă Archer, în timp ce Luna Berbec se înfruntă cu Mercur. Acest schimb ceresc ar putea să-ți tocească temporar mintea, ceea ce face important să rămâi bazat pe logică. 

Veți simți o schimbare în această seară, când Venus migrează în Pești, activând sectorul hărții voastre care guvernează fericirea internă. Aplecă-te în aceste vibrații de vis concentrându-te asupra spațiului tău în următoarele câteva săptămâni, căutând oportunități de a îmbunătăți energia sacră care curge între cei patru pereți. Căutați modalități de a vă spori încrederea înainte de a merge la culcare, în timp ce Mercur și Chiron se înfruntă. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Emoțiile pe care le-ai îmbuteliat s-ar putea să reverse la suprafață astăzi, dragă Capricorn, în timp ce Luna Berbec se îndreaptă cu Mercur vorbăreț. Există riscul să fluctuați între a împărtăși prea mult și a nu spune suficient, deși a rămâne pe pământ vă poate ajuta să găsiți claritate în ceea ce privește cu adevărat mesajul dvs. 

Încearcă să faci ceva pentru a te hrăni pe tine și în relațiile tale cele mai valoroase atunci când Luna se îndrăgește cu Chiron, deoarece acest lucru te poate ajuta să găsești vindecarea și pacea interioară. Veți simți o schimbare mai târziu în seară, când Venus se va transforma în Pești plini de compasiune, încurajându-vă să vorbiți din inimă în următoarele câteva săptămâni. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Gândurile intruzive, îndoiala de sine și supunerea fricilor te-ar putea reține în această dimineață, dragă Vărsător, în timp ce Luna Berbec se înfruntă cu Mercur. De asemenea, poate doriți să fiți atent la cine aveți încredere și să evitați să credeți tot ce auziți. 

Din fericire, o energie de susținere de la Chiron te poate ajuta să găsești claritate, atâta timp cât te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce are cel mai logic sens. Încearcă doar să nu vorbești impulsiv, optând pentru a-ți aranja dispoziția înainte de a o împărtăși lumii. 

O energie dulce și întărită te va găsi mai târziu în seara când Venus intră în Pești, marcând o perioadă de lux, prosperitate și armonie. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Tărâmurile digitale te-ar putea face să te simți deconectat de mediul înconjurător astăzi, dragă Pește, în timp ce Luna Berbec se înfruntă cu Mercur. 

Deși s-ar putea să vă simțiți flămând de interacțiune față în față și experiențe din lumea reală, cerințele legate de muncă vă pot determina să rămâneți la birou. Încercați să ieși afară ori de câte ori se prezintă ocazia, deoarece aerul proaspăt și mediul natural vă vor ajuta la echilibrarea și la împământarea energiei. 

O energie armonioasă te va înconjura mai târziu în această seară, când Venus își va face debutul în zodia ta, aducând o eră de grație, alura și magnetism în următoarele câteva săptămâni.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele