Horoscop zilnic 4 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodiac ar trebui să fie mai atenți la ce se petrece în jurul lor. De asemenea, este posibil să mai apară diferite conflicte care să provoace stări de neliniște în viețile lor. Cu toate acestea, lucrurile se vor așeza rapid la locul lor. Câteodată, mai este necesar ca unii nativi să mai lase de la ei pentru a nu genera tensiuni.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna se strecoară în Leu și în sectorul diagramei tale care guvernează creativitatea și ego-ul în această dimineață, dragă berbec, ridicându-ți încrederea și dorința de exprimare. Vibrațiile bune vor curge în această după-amiază, când Luna îi va săruta lui Jupiter, aducând o energie mai mare decât viața ta aurei. 

Lucrați cu acest climat cosmic, arătându-vă talentele și ideile lumii, deoarece oamenii vor fi dornici să vă susțină visele. Cu toate acestea, veți dori să rămâneți în gardă pentru tensiune în această seară, când Venus se înfruntă cu Saturn, amenințănd că va declanșa greșelile de comunicare în timp ce amplifică temerile și îndoiala de sine.

Citește și: Horoscop zilnic 3 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dă-ți permisiunea de a te răsfăța într-un weekend leneș acasă, dragule Bull, în timp ce luna intră în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea domestică. Aceste vibrații se referă la a te îngriji și a investi în spațiul tău, marcând ocazia perfectă pentru proiecte de îmbunătățire a locuinței, îngrijire de sine de pe canapea și întâlniri confortabile cu cei mai apropiați însoțitori. 

- Reclama -

O energie vindecătoare va intra în joc când Luna îi va săruta lui Jupiter în această după-amiază, aducând optimism în adâncul sufletului tău. Din păcate, tensiunile ar putea crește în această seară, când Venus se va înfrunta cu Marte, așa că poate doriți să evitați declanșarea interacțiunilor. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Mintea ta se va simți limpede și totuși curios astăzi, dragi Gemeni, când luna intră în Leu și a treia casă solară. Permiteți-vă curiozității să vă ghideze chiar acum, deoarece universul vă încurajează să absorbiți noi informații și experiențe. Planificați socializarea în această după-amiază, deoarece Luna se aliniază cu Jupiter, încurajându-vă să vă distrați în timp ce vă extindeți rețeaua de colegi. 

Încearcă să nu lași greșelile din trecut să te împiedice să mergi mai târziu în după-amiaza când Luna se ciocnește de nodurile destinului. Nu vă fie teamă să stabiliți limite în această seară, când Venus se va înfrunta cu Marte. Cu toate acestea, încercați să nu vă abandonați harul în acest proces. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna alunecă din zodia ta și în Leu de foc în această dimineață devreme, dragă Rac, aducând o energie jucăușă, dar care se mișcă lentă la masă. Această plasare a luminii se referă la a parcurge traseul pitoresc, așa că asigurați-vă că vă răsfățați simțurile la fiecare pas. 

Binecuvântările financiare și profesionale ar putea ajunge în poală atunci când Luna îi aruncă un sărut lui Jupiter în această după-amiază, deși ar trebui să cauți modalități de a răspândi norocul. Tensiunea ar putea apărea în această seară, când Venus se înfruntă cu pasionatul Marte, deși concentrarea asupra propriei agende și menținerea unei dispoziții pline de speranță vă poate ajuta să navigați prin aceste unde cosmice. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Vei avea un motiv să sărbătorești în această dimineață, dragă Leu, când luna își face debutul în zodia ta! Acest climat cosmic este pregătit să vă galvanizeze inima, mintea și sufletul, oferindu-vă încrederea de a vă îndrepta cu îndrăzneală către lucrurile pe care le doriți cel mai mult. 

Luați în considerare să vă aplecați în latura voastră spirituală în această după-amiază, când Luna se aliniază cu Jupiter, dând noroc în plus de dincolo de văl. Cu toate acestea, va trebui să rezistați nevoii de a vă închide emoțional, chiar dacă incidentele din trecut v-au făcut dificil să aveți încredere. Atenție la dramele din sfera ta socială mai târziu în această seară, când Venus și Marte se înfruntă pe cer. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi vei fi într-o dispoziție liniștită și rezervată, dragă Fecioară, în timp ce luna se alunecă în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează intimitatea. Această plasare luminoasă se referă la lucrul din culise, oferindu-ți șansa de a-ți rezuma respirația înainte de a face o altă mișcare. 

Oportunitățile de a-ți transforma viața pot intra în joc în această după-amiază, când Luna se aliniază cu Jupiter, deși poți fi forțat să sacrifici anumite comportamente sau relații pentru a evolua cu adevărat. Tensiunea ar putea să apară în viața ta amoroasă mai târziu în această seară, când Venus se va înfrunta cu Marte, mai ales dacă partenerul tău simte că ai pus ambițiile profesionale mai presus de el. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Oportunitățile de a străluci în comunitatea voastră sunt probabil să se prezinte astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce luna intră în Leu și în casa voastră a unsprezecea solară. Permite-ți să te bucuri de acest climat cosmic, îmbrățișând atenția în cadrul rețelei tale personale și profesionale. 

O energie de ridicare va aduce noroc vieții tale amoroase atunci când Luna se aliniază cu Jupiter de bun augur după-amiaza, marcând ocazia perfectă de a sparge gheața cu acea drăguță la care ai avut ochii. Cu toate acestea, ar trebui să vă redirecționați atenția către îngrijire de sine și bunăstare pe măsură ce seara se instalează și Venus se încadrează cu Marte, împingându-vă să vă hrăniți sănătatea. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ego-ul tău va fi învăluit în modul de a obține succesul, dragă Scorpion, pe măsură ce luna intră în Leu și în casa ta a zecea solară. Acest climat cosmic vă poate ajuta să identificați avantajele ambițiilor personale și profesionale, așa că nu vă simțiți vinovați că vă investiți timpul în consecință. 

Luați în considerare să tăiați legăturile cu obiceiurile sau comportamentele care v-au afectat negativ eficiența, atunci când Luna îi aruncă un sărut lui Jupiter în această după-amiază, încurajându-vă să elaborați strategii și să vă organizați. 

Tensiunile ar putea apărea în această seară, când Venus intră într-un pătrat cu Marte, ceea ce ar putea duce la lupte pentru putere dacă încrederea dvs. începe să slăbească.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Universul va conspira să te ridice astăzi, dragă Archer, pe măsură ce luna intră în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează spiritualitatea. Această plasare lunară îți va permite să te simți mai sincronizat cu forța vitală care există în interiorul tău și în jurul tău, amplificându-ți jocul de manifestare și fericirea generală. 

Noroc te va lovi în această după-amiază, când Luna îi aruncă un sărut lui Jupiter, împingându-te să cauți fără scuze ceea ce îți dorește cel mai mult inima. Un element creativ va intra, de asemenea, în joc, iar oamenii vor fi dornici să afle despre cele mai recente proiecte de pasiune și idei inspirate. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te vei simți împuternicit și gata să-ți duci viața romantică sau profesională la următorul nivel astăzi, dragă Capricorn, când luna intră în Leu și în casa ta a opta solară. Deși această plasare luminoasă vă poate ajuta cu siguranță să găsiți succesul, va trebui să vă pregătiți pentru schimbările care urmează. 

O energie de bun augur vă va umple spațiul în această după-amiază, când Luna se aliniază cu Jupiter, marcând ocazia perfectă de a pune mâna pe punte pentru unele proiecte și treburi domestice. Cu toate acestea, tu și cei dragi veți avea probabil nevoie de o pauză odată ce seara se va instala și Venus se va înfrunta cu Marte, altfel ar putea apărea tensiuni.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pregătește-te pentru o zi plină de romantism și armonie, dulce Vărsător, în timp ce luna se strecoară în Leu și în casa ta a șaptea solară. Această plasare lunară se referă la aplecarea către partea mai ușoară a vieții, așa că asigurați-vă că vă deschideți inima către iubire în toate formele ei. 

O energie vorbărețoasă va lua stăpânire în această după-amiază, când Luna se va alinia cu Jupiter, marcând ocazia perfectă pentru flirt și mantre pozitive. Urmăriți-vă cheltuielile în această seară, când Venus se confruntă cu Marte, sau ego-ul îți poate umbri latura pragmatică, ducând la cumpărături exagerate pe care ulterior le vei regreta. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Veți avea chef să vă faceți ordine astăzi, dragi Pești, când luna intră în Leu și în casa voastră a șasea solară. Acest climat cosmic va trasa linii între ego-ul tău și eficiență, inspirându-te să cauți modalități prin care poți aduce mai multă organizare în viața ta. 

Sănătatea ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate în acest moment, iar un aspect de susținere între Luna și Jupiter în această după-amiază vă va încuraja să investiți în orice produse, alimente sau cursuri care v-ar putea îmbunătăți jocul de sănătate. Atenție la tensiune și la dispoziția acasă în această seară, când Venus se înfruntă cu Marte de foc. 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele