Horoscop zilnic 8 februarie 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1
- Reclama -

Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Chiar dacă unii nativi se vor confrunta cu situații complicate, aceștia trebuie să se bazeze pe instinct și să facă ceea ce simt. De asemenea, nu e recomandat să trăiască cu regrete sau cu situații nerezolvate din trecut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Respectați cele mai sănătoase rutine și ritualuri pe măsură ce vă apropiați de zi, dragi Berbec, în timp ce luna Fecioarei continuă să se miște prin sectorul diagramei tale care guvernează starea de bine.

Din păcate, probabil că te va găsi o ceață când Luna se confruntă cu Neptun în această după-amiază, marcând ocazia perfectă de a lua o pauză prelungită în timp ce zbori sub radar. Dacă nu sunteți în măsură să vă îndepărtați de munca dvs., fiți foarte vigilenți pentru erorile de birou, dezorganizarea și micile greșeli.

O energie motivantă se va manifesta atunci când Luna se va alinia cu Mercur și Pluto în această seară, încurajându-vă să elaborați strategii pentru viitor și calea spre succes.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Încercați să nu vă lăsați prea absorbit de rețelele de socializare și de imaginea online în această după-amiază, dragă Taur, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun neclar. Această ciocnire cerească te-ar putea face să pierzi legătura cu prezentul, mai ales dacă ești prea investit în ceea ce cred alții.

- Reclama -

Din fericire, veți avea șansa să vă scuturați de aceste vibrații funky atunci când Luna îi va săruta lui Mercur în această seară, aducând o abundență de dragoste și sprijin dincolo de văl. Energia din joc îți va amplifica intuiția în timp ce te deschide către mesaje, așa că asigură-te că te conectezi cu puterea ta mai mare pe măsură ce se desfășoară noaptea.

Citește și: Horoscop zilnic 7 februarie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reziliența și motivația voastră de a lucra ar putea avea un impact în această după-amiază, dragi Gemeni, când Luna Fecioară se confruntă cu Neptun neclar. Nu vă simțiți vinovat că vă mișcați în propriul ritm sau că ați luat o pauză prelungită, mai ales dacă lipsa de odihnă sau prea mult stres v-a făcut să vă pierdeți concentrarea.

Din fericire, atmosfera se va înălța pe măsură ce se va instala seara și Luna îi va săruta lui Mercur, oferindu-ți șansa de a elibera orice hrană mentală care te-a îngreunat. Luați în considerare să vă faceți o baie de curățare cu sare de mare și uleiuri esențiale mai târziu în această seară, când luna și Pluto împart un schimb dulce.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Imaginația ta va fi liberă în această după-amiază, dragă Rac, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun eteric. Deși acest climat cosmic poate declanșa cu siguranță idei fantastice și capricii creative, va fi important să rămâneți concentrat pe prezent, mai ales dacă aveți o listă de lucruri de făcut care trebuie completată.

Căutați modalități de a vă exprima romantic atunci când Luna îi aruncă un sărut lui Mercur și apoi lui Pluto în această seară, aducând o energie grijulie și iubitoare la masă care vă poate întări serios legăturile. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru practicarea îngrijirii de sine, deoarece acest lucru vă va permite să recâștigați claritatea în timp ce găsiți împuternicirea personală.

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia se poate simți puțin grea sau dezordonată în această după-amiază, dragă Leu, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun neclar. Nu fi surprins dacă îți este greu să îndeplinești sarcini sau să rămâi pe drumul cel bun, deoarece aceste vibrații sunt gata să te încetinească.

Din fericire, te vei simți mai treaz și mai agil din punct de vedere mental, pe măsură ce Luna se aliniază cu Mercur seara, ajutându-te să îți atingă toate treburile pe care le-ai îndepărtat mai devreme în cursul zilei.

Acordați-vă timp pentru a vă organiza înainte de sfârșitul zilei, deoarece luna și Pluto vă împing să scăpați de ceea ce este inutil în timp ce vă faceți ordine în viață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fii atent la comportamente sommare, manipulatoare sau de aprindere cu gaz în această după-amiază, dragă Fecioară, în timp ce luna se confruntă cu Neptun înșelător. Aceste vibrații vor fi deosebit de pronunțate în chestiunile de dragoste și ar fi ușor să ignori steagurile roșii dacă inima ta ar prefera să nu le recunoască.

Din fericire, claritatea te va găsi din nou atunci când Luna îi va săruta lui Mercur în această seară, oferindu-ți puterea și încrederea de a pune întrebări dificile în timp ce ajungi la fundul oricărei confuzii care te-a găsit mai devreme.

O energie care dă putere te va găsi mai târziu în seara asta, datorită transformatorului Pluto, împingându-te să treci peste situații sau oameni pentru care ți-ai pierdut răbdarea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

O energie uitucă și spațială ar putea să te cuprindă în această după-amiază, dragă Balanță, datorită unei opoziții dure dintre Luna Fecioarei și Neptun neclar.

Ar fi ușor să treci cu vederea detalii importante sau să faci erori, mai ales dacă nu ești neliniștit sau ai mâncat bine recent. Din fericire, atmosfera se va înviora în această seară, când Luna îi va săruta lui Mercur, dându-ți permisiunea de a te reîncărca din confortul casei, deoarece acest lucru vă va permite să recâștigați claritatea.

Planifică să îmbrățișezi singurătatea în această seară pentru a medita și a reflecta pe sine în timp ce luna și Pluto se aliniază deasupra capului.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai grijă la prieteni falși și dezinformare în această după-amiază, dragă Scorpion, când Luna Fecioară se confruntă cu Neptun înșelător. De asemenea, va fi important să rămâi fidel cu tine însuți, chiar și atunci când te confrunți cu opinii și interese diferite.

O energie mai dulce te va găsi în această seară, când Luna se aliniază cu Mercur, punându-te în starea de a socializa cu spiritele înrudite. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă consolida poziția în comunitatea și sfera socială, ceea ce face important să vă adresați prietenilor și cunoscuților pe care îi respectați și pe care îi prețuiți.

Gândurile profunde te vor găsi pe măsură ce se apropie ora vrăjitoriei, așa că asigură-te că ai o sesiune de jurnal înainte de culcare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

S-ar putea să te simți puțin deconectat emoțional în această după-amiază, dragă Archer, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun neclar. Deși concentrarea asupra listei de lucruri de făcut și a responsabilităților profesionale poate acționa ca o distragere binevenită, va fi important să vă înfruntați emoțiile atunci când se va prezenta oportunitatea.

Din fericire, energia se va stabiliza pe măsură ce se va instala seara și Luna se conectează cu Mercur, încurajându-te să socializezi cu oamenii care te fac să te simți iubit, în siguranță și împământat. Luați în considerare să vă răsfățați cu ceva special înainte ca ziua să se încheie și luna să se alinieze cu Pluto, încurajându-vă să îmbrățișați luxul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Intuiția ta va fi amplificată pe măsură ce luna își continuă călătoria prin Fecioara și sectorul spiritual al hărții tale. Cu toate acestea, o opoziție dură a neptunului neclar ar putea face previziunile tale puțin de încredere. Fă tot posibilul să comunici cu cealaltă parte fără a pune prea multă greutate pe mesajele pe care le primești.

Din fericire, al treilea ochi va vedea mai bine pe măsură ce seara se va instala și Luna se aliniază cu Mercur, marcând ocazia perfectă de a medita, de a trage cărți de tarot sau de a lucra cu pendulul pentru a găsi claritate. Asigurați-vă că vă onorați strămoșii înainte de a merge la culcare, cerând ajutor pentru orice obiective pe care le urmăriți în prezent.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Bagajul emoțional, epuizarea fizică și nivelurile ridicate de stres ar putea să te ajungă din urmă în această după-amiază, dragă Vărsător, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun neclar. Fă-ți o favoare încetinind în timp ce atingeți baza cu prezentul, deoarece acest lucru vă va permite să treceți prin orice disconfort care v-a urmărit recent.

Energia se va înălța în această seară când Luna se va alinia cu Mercur, deși timpul tău poate fi cel mai bine petrecut în singurătate. O energie împuternicitoare și transformatoare te va găsi atunci când luna și Pluto își unesc forțele mai târziu în această seară, ajutându-te să treci peste orice situații, relații sau comportamente care nu te mai sunt de folos.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu te vei putea concentra în această după-amiază dacă nu ai investit suficient timp și energie în îngrijirea de sine, dragi Pești, în timp ce luna Fecioare se confruntă cu Neptun.

Această ciocnire cerească va acționa ca un semnal de trezire dacă aveți întârziere pentru un răsfăț, așa că asigurați-vă că ascultați ceea ce au nevoie inima, corpul și mintea voastră.

O atmosferă cochetă și socială va prinde stăpânire pe măsură ce seara se va instala și Luna îi aruncă un sărut lui Mercur, încurajându-te să te apleci în jurul celui mai apropiat și drag.

Dacă în prezent curtați pe cineva special, încercați să obțineți un schimb semnificativ înainte de culcare, deoarece Pluto intervine pentru a vă ajuta să vă întăriți legăturile.

Sursa: astrology.com 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele