Horoscopul zilei de 28 iunie 2022. Gemenii au nevoie de mai multă încredere la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1

Horoscopul zilei de 28 iunie 2022 spune că Gemenii au nevoie de mai multă încredere la locul de muncă. Își doresc o anumită poziție de ceva timp, dar superiorii nu îi consideră suficienți de pregătiți pentru a duce toate proiectele la bun sfârșit.

Leii au nevoie de mai multă susținere din partea familiei sau a celor dragi, mai ales că se confruntă de ceva timp cu probleme financiare. Sunt șanse mari să primească banii necesari, dar e de datoria lor să-i gestioneze așa cum se cuvine.

Horoscopul zilei de 28 iunie 2022 spune că cele mai multe zodii se confruntă cu probleme pe plan financiar. Vestea bună este că sunt șanse mari ca totul să se rezolve, dar e nevoie de mai multă atenție din partea nativilor pentru a rezolva lucrurile pe calea cea mai bună.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astăzi, mintea ta este foarte concentrată pe confortul care face viața dulce, în timp ce Luna îi lasă pe Gemeni gânditori pentru a intra în dulcele semn zodiacal al Rac.

Luna Nouă va avea loc astăzi, aducând în discuție teme care se referă la casa ta, familia și chiar oamenii care sunt mai în vârstă decât tine sau pe care le percepi că au control asupra unor decizii importante de viață.

Dacă sentimentele tale sunt ultra-sensibile astăzi, s-ar putea să vrei să închei seara purtând hainele tale confortabile încovoiate pe canapea. Seara asta este perfectă pentru a viziona emisiunile tale preferate și pentru a mânca înghețată.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Chiar dacă s-ar putea să nu vă deranjeze să purtați inima pe mânecă sau să împărtășiți detalii despre gândurile și sentimentele tale, astăzi poate fi una dintre acele zile în care intimitatea ta este mai apreciată decât conversațiile intime.

S-ar putea să simți că gărzile tale cresc destul de puternic, mai ales în zona finanțelor.

Luna care părăsește Gemenii pentru a intra astăzi în Rac poate fi o parte din motivele pentru care. Veți dori să folosiți acest timp pentru a reflecta și a gândi fără aportul nimănui chiar acum.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Odată cu Luna părăsind semnul tău pentru a intra în zodia Rac, este timpul să te uiți în interior despre chestiunile pe care le ai prioritate, în special acele lucruri pentru care tinzi să cheltuiești bani în speranța fie de a construi, de a extinde bogăția sau de a crea securitate.

Astăzi este o zi grozavă pentru stabilirea unui buget pentru luna iulie. Cu Luna Nouă care are loc în Rac, este momentul perfect pentru a formula noi planuri și pentru finanțele tale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Rac, Luna intră azi în semnul tău. Luna Nouă de astăzi va fi și în semnul tău, oferind o oportunitate de a face ceva nou și semnificativ.

Este posibil să aveți deja idei sau planuri în mișcare, iar dacă nu aveți, acesta este momentul perfect pentru a începe să faceți unele.

Următoarele trei luni vă vor deschide tot felul de oportunități. Ce domenii simți că trebuie să te îmbunătățești cel mai mult pentru a reuși atunci când ceea ce îți dorești se manifestă pentru tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Faza de Lună Nouă care are loc în zona ta de dușmani ascunși îți aduce adevărul la lumină.

Este timpul să tăiați ușor legăturile cu acei oameni din viața voastră pe care îi cunoașteți și îi recunoașteți că sunt inutile și poate chiar toxice. Nu este niciodată ușor să-ți spui la revedere de la oamenii cu care ai format o legătură.

Poți să-i iubești și să accepți că și ei te iubesc – în felul lor. Dar, nu este sănătos să lași persoane care să-ți submineze în mod ascuns creșterea. Această Lună Nouă în Rac care are loc astăzi este o reamintire solidă că bunăstarea ta trebuie să fie pe primul loc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioară, cu cât devii mai în vârstă, cu atât poate fi mai greu să-ți faci prieteni adevărați, dar această Lună în Rac îți activează sectorul de rețea și poate fi providențială pentru tine în acest moment. Ai putea avea un vechi prieten să reia legătura cu tine și să reluezi ca și cum nu ai încetat niciodată să vorbești unul cu celălalt înainte.

Dacă unele dintre temerile tale legate de pandemie sunt în urmă, poți decide că este timpul să te alăture unui membru profesional. Acordați atenție temelor care par să se manifeste în următoarele zile în zona vieții tale sociale. Vei prinde o privire asupra a ceea ce poate fi în viitorul tău.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Balanță, îți rezervă o mulțime de lucruri pozitive în domeniul carierei tale și al statutului tău profesional.

De fapt, când Luna Nouă are loc în Rac mai târziu astăzi, ai putea simți că vânturile schimbării îți aduc oportunități mai bune pentru tine.

Se poate vorbi despre o eventuală promovare. Dacă te afli la un loc de muncă în care simți că nu poți crește profesional, poate ți se va deschide o nouă afacere sau un hobby care te ajută să te simți provocat într-un mod pozitiv.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion, s-ar putea să nu te consideri religios și s-ar putea să nu-ți placă nici măcar subiectul religiei sau etichetele.

Cu toate acestea, această Lună Nouă în Rac te poate face să te gândești la o mulțime de lucruri la care nu te-ai gândit de ceva vreme, inclusiv spiritualitatea, pornind de la o cale spirituală sau încercând să-ți explorezi complet sistemul de credințe.

Aceasta este o săptămână grozavă pentru a începe să scrieți un jurnal, să vă creați un nou obicei de dimineață în care să meditezi și să te concentrezi și, poate, să intri în natură mai des.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetător, este timpul să actualizăm documentele, inclusiv documentele importante care implică luarea deciziilor pentru probleme legate de sfârșitul vieții. Dacă nu aveți un testament sau un plan imobiliar, acesta poate să nu fie un subiect distractiv despre care să vorbiți, dar este important pentru dvs. să începeți să planificați din timp.

Dacă știi că ești responsabil pentru chestiunile de bani care țin de familie, săptămâna aceasta este bună pentru a da apeluri telefonice pentru a programa întâlniri cu bănci, instituții financiare și lucruri care implică investiții și bani.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul, relațiile, dragostea și parteneriatele sunt ceea ce vă puteți concentra în această Lună Nouă. O relație care s-a înrăutățit poate începe să arate scântei de creștere și sănătate nouă.

Sau poți ajunge într-un loc din viața ta în care ești gata să renunți la o situație care nu mai funcționează pentru tine. Închiderea unei uși în acest domeniu al vieții tale poate duce la o nouă relație în următoarele trei luni.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător, rutinele te pregătesc pentru succes și uneori trebuie să schimbi lucrurile pentru că programul tău s-a adaptat.

Dacă aveți copii acasă, predați sau sunteți cineva al cărui program de lucru s-a schimbat recent, aceasta este săptămâna pentru a vă gândi de ce aveți nevoie pentru a vă face viața să curgă mult mai bine.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Pesti, ți se deschid ușile romantismului și nu trebuie să implice o altă persoană. S-ar putea să decizi să începi un nou proiect și să te îndrăgostești de o idee.

Poți decide că este timpul să începi o nouă călătorie în viața ta care să conducă la vindecare și iubire de sine. Având loc Luna Nouă în sectorul plăcerii, bucuria este spre care vă îndreptați și va continua să devină mai puternică în următoarele câteva luni.

Vezi și: Horoscopul zilei de 27 iunie 2022. Scorpionii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele