Horoscopul zilei de 9 iulie 2022. Gemenii au nevoie de mai multă liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta

1

Horoscopul zilei de 9 iulie 2022 spune că Gemenii au nevoie de mai multă liniște în jurul lor pentru a-și duce la îndeplinire planurile. Sunt momente când nativii acestei zodii se vor simți constrânși de ceea ce se întâmplă în jurul lor, așa că trebuie să facă pași mari pentru a depăși toate obstacolele.

Leii trebuie să treacă mai ușor peste părerile celor din jur, mai ales ale celor din familia apropiată. Atunci când sunt asaltați cu mesaje de la cei dragi legat de lucruri personale, atitudinea lor este cea care contează. Trebuie să știe cum să impună limite și să nu mai lase pe nimeni să se amestece acolo unde nu este cazul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Chiar nu-ți vine să crezi tot ce auzi, Berbec, și știi deja asta. Dar cuvintele unui prieten ar putea revărsa sinceritate atunci când există un fel de minciună care trebuie dezvăluită, iar mai târziu în această lună.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ceea ce s-ar fi putut simți ca o conexiune se prăbușește brusc. O parte dintre voi poate să se întrebe ce s-a întâmplat, dar există și o parte care înțelege cum aceasta ar putea fi o binecuvântare deghizată.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Credința ta te trage, Gemeni. Este posibil să te îngropi în muncă doar pentru a rămâne distras de la lucrurile pe care nu le poți controla în viața ta. Munca și cariera devin

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nu în fiecare zi ai șansa de a auzi pe cineva vorbind cu tine atât de sincer, dar un prieten și partener îți pot trage sforile inimii atunci când vorbesc despre un secret pe care l-au păstrat atât de mult timp.

Acest lucru vă poate face să-i vedeți din compasiune, dar aveți grijă să nu cădeți într-o capcană în care începeți să-i liniștiți prea mult timp.

Leu (23 iulie – 22 august)

Când familia ta acționează în moduri pe care le simți toxice, prietenii tăi vor fi cei care te vor ajuta să rămâi puternic și să rămâi de limitele tale.

Apropierea celor care nu sunt rudele tale este cea care te ajută cu adevărat să treci și îți dă curajul să spui nu atunci când trebuie și să eviți să strici weekendul din cauza iresponsabilității altcuiva.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este posibil ca tu și partenerul tău să trebuiască să stabiliți detaliile pentru a vă asigura că sunteți amândoi pe aceeași pagină despre treburi, rutine și ceea ce este așteptat în acest weekend.

S-ar putea să aveți o idee în minte, dar dacă anticipați participarea lor, nu presupuneți. Veți găsi că sunt mult mai plăcute, cu un pic de atenție în avans.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Uneori, părinții tăi au dreptate și te pot sfătui să economisești puțin mai mult și să cheltuiești mai puțin.

Poate că nu vă place să auziți o opinie nedorită care pare a fi controlantă, dar există o oarecare înțelepciune de adunat aici. Așa că încercați să nu închideți complet când încearcă să vă ajute să vedeți lumina.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pasiunea și dorința ta te pot face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă care nu este sustenabilă pentru tine.

Astăzi, rămâi în ton cu ceea ce a funcționat întotdeauna pentru tine.

Poți fi tentat să încerci lucruri noi sau să te aventurezi într-o zonă mai riscantă a vieții tale; cu toate acestea, puțină prudență poate merge mult.

Vezi și: Horoscopul zilei de 8 iulie 2022. Berbecii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii pot rămâne blocați în trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii reținut de incapacitatea lor de a renunța. Ai putea fi atras în bătaia de joc a memoriei când vorbești cu familia și prietenii.

Acesta este un indiciu că trebuie făcute noi amintiri, așa că poate sugerați ceva pe care amândoi puteți aștepta cu nerăbdare să faceți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Este timpul să investești în tine, Capricorn. Ai fost dăruit cu o oportunitate rară de a-ți face viața să funcționeze într-un mod nou.

Folosiți ziua pentru a nota câteva vise pe care ați dori să le urmăriți și nu vă fie teamă să gândiți mare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Un prieten poate contacta pentru a vă vorbi despre problemele de bani sau pentru a obține sfaturi despre cum să obțineți mai multe venituri.

S-ar putea să găsești că acesta este un început minunat al relației tale, în care poți să împărtășești idei, să te inspiri reciproc și să dai sfaturi bune. Dar, ai grijă să nu fii atras de ceva în care energia nu este reciprocă.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Aplicați-vă puțin mai mult la locul de muncă, dar așteptați-vă ca progresul dvs. să fie lent și constant. Gândește-te pe termen lung și încearcă să nu te descurajezi dacă nu ești imediat recunoscut pentru contribuții.

Veți fi compensat mai târziu când anumite așteptări sunt îndeplinite și ei vor vedea consistența din spatele eforturilor dumneavoastră.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele