Horoscopul zilnic pentru joi, 18 august 2022

0

Horoscopul tău zilnic pentru 18 august 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale începând de joi. Vezi ce îți rezervă stelele, Luna din Taur și Soarele din Leu.

Horoscopul zilnic pentru miercuri, 17 august 2022. Nativii care se bucură de vești bune

Horoscop zilnic 18 august 2022

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astăzi, este posibil să fii nevoit să muncești de două ori mai mult decât toți ceilalți pentru a obține același rezultat. Să nu crezi că este un joc de păsări ale universului împotriva ta, Berbec. Crezi impuls și înveți să fii puternic pentru viitor. Și această forță te poate ajuta să câștigi împotriva concurenței stricte cu care te vei confrunta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Astăzi, întoarce-ți vederea spre interior. Luna este în zodia ta în fiecare lună, dar luna aceasta este puțin diferită de celelalte. Mâine vei experimenta Ultimul Sfert de Lună din zodia ta care te îndeamnă să iei o decizie importantă. Face sau pauză timp pentru tine, Taur.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemeni, vă uitați la viața din oglinda retrovizoare și sunt unele lucruri care vă plac și altele pe care vă dați seama că nu le faceți. Nu trebuie să continui cursul pentru că asta te-ai obișnuit să faci. Astăzi, puteți decide să tăiați cablul și să vă mișcați într-o nouă direcție cu viața și acțiunile voastre.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Ai un angajament puternic față de prieteni și prietenii tale. Când vine vorba de loialitate, sunt puțini oameni care sunt atât de dedicati pe cât poți fi. Ai o dorință uimitoare de a te apropia de un prieten la care îți pasă profund, dar există un obstacol. Astăzi, este posibil să începeți să vedeți lucrurile așa cum sunt, astfel încât să le puteți repara.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leu, ești fericit în carieră, dar poate nu faci destui bani. Nu este ușor să abordezi un șef pentru o mărire de salariu, mai ales când știi că lucrurile sunt strâmte pentru toată lumea; totuși, aceasta este o nevoie și nu o dorință și, dacă nu întrebi, cum vei ști care va fi răspunsul tău. Poate că trebuie să-l înfrunți pe acesta înainte de sfârșitul săptămânii și să-l ceri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu-ți place ca cineva să-ți spună ce să crezi sau în cine să crezi. Așa că, astăzi, începi să iei decizii pentru tine. Acesta poate fi locul în care vă despărțiți de vechile moduri de a face lucrurile în familia sau cultura voastră. S-ar putea să te întorci înapoi ca un copil risipitor sau s-ar putea să găsești ceea ce ai nevoie în domeniul credinței și practicii tale spirituale.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Te-ai reținut și ai evitat o conversație importantă cu cineva despre care știi că are capacitatea de a-ți schimba viața. Ți-a fost frică să ceri ceea ce ai nevoie pentru că ai de-a face cu un avar, cineva care nu este întotdeauna generos cu tine. Dar, vestea bună este că astăzi Luna se află în sectorul tău de resurse partajate. Porțile de inundație se pot deschide pentru tine și poți obține ceea ce ai nevoie și vrei cu mai puțină rezistență.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi, o relație care are potențial pare să fie pe stânci. S-ar putea să nu vrei să întrebi direct care este statutul tău ca cuplu. Dacă nu știi sigur, s-ar putea să nu știe nici ei. S-ar putea să așteptați ca ei să vă spună și să vă ajute să vedeți lucrurile mai clar. Aceasta este o pastilă greu de înghițit pentru tine, Scorpion, dar s-ar putea să fie nevoie să fii cel care să întrebe dacă sunteți sau nu un cuplu și veți fi împreună.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai făcut mult mai mult din partea ta într-o relație decât alții și începe să te obosească. Ești obosit, Săgetător. S-ar putea să simți că este suficient și este timpul să dai legea. Fie te ajută alții, fie tu vei înceta să-ți faci partea ta, apoi vor vedea ce le lipsește atunci când tu nu ești prin preajmă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn, există momente în care tot ceea ce îți dorești este o îmbrățișare uriașă care să te informeze că totul va fi bine. Ai o nevoie puternică de atingere fizică și afecțiune. Dacă nu o poți obține de la cineva drag, atunci poate că programarea unei zile spa te poate ajuta să scoți marginea și să-ți ofere minții și corpului șansa de a te relaxa și de a te relaxa.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te lovești azi cu figuri de autoritate și nu se simte bine. Da, este posibil să fi scăpat puțin mingea și ești jenat să recunoști că ai greșit. Cu toate acestea, ești și conștient de faptul că toată lumea este umană și imperfectă. Ar fi frumos dacă ai simți că ai fost tratat cu puțină grație.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi, există lucruri de care ai nevoie pentru a te lăsa de pe piept și a ieși în aer liber. Poate fi greu să spui exact ceea ce gândești și simți. Dar, vei găsi cuvintele potrivite și vei elibera energia odată ce vei găsi momentul potrivit astăzi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele