Hotelul Marmorosch Bucharest are un nou manager: Ausra Lucinskaite

1
Ausra Lucinskaite

Ausra Lucinskaite este noul director general al hotelului de 5 stele Marmorosch Bucharest, Autograph Collection. Cu 20 de ani de experiență la nivel internațional în industria ospitalității, managerul își propune formarea unor echipe de profesioniști puternice, creative și foarte bine pregătite în domeniul ospitalității.

 

“Cel mai important pentru mine este să am alături o echipă mulțumită. Industria ospitalității înseamnă oameni și multă pasiune. A venit momentul în care trebuie să încercăm să lăsăm în urmă doi ani de incertitudine, de eforturi și renunțare. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să transformăm negativul în pozitiv. Iar acest lucru se poate întâmpla doar alături de oameni, cu echipe care trebuie încurajate să vadă din nou ceea ce reprezintă industria ospitalității, care îi sunt valorile și principiile fundamentale. Această industrie se bazează pe grija față de ceilalți. Obiectivul meu la Marmorosch Bucharest este să investesc în oameni, oferindu-le sprijinul meu și un mediu de lucru valoros, centrat pe echipă”, a spus Ausra Lucinskaite, director general, Marmorosch Bucharest, Autograph Collection Hotel.

Citește despre Fostul Palat al Băncii Marmorosch a devenit hotel de 5 stele în Centrul Vechi al Capitalei

Pe măsură ce pandemia a schimbat modelele de afaceri, comportamentul clienților și al angajaților, industria ospitalității a fost afectată puternic la nivel global de pierderea profesioniștilor.

După preluarea noului rol de către Ausra Lucinskaite, în noiembrie 2021, în urma experienței solide pe zona de management în industria ospitalității premium din Londra și cea de lux din țările baltice, Marmorosch Bucharest a înregistrat o creștere cu 20% a numărului de angajați noi.

Marmorosch Bucharest
Marmorosch Bucharest

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele