Hoții de pe vremea primarului Firea, cercetate de DNA

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a decis sesizarea DNA pentru nereguli ”grave” care au avut loc, în perioada 2018 – 2020, la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Potrivit lui Nicuşor Dan, neregulile reies dintr-un raport al Corpului de control al Primarului General, care a făcut verificări la ASPA, în perioada mai – iunie.

„Am decis sesizarea DNA pentru nereguli grave petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor în perioada 2018-2020.

Aceste nereguli reies dintr-un raport al Corpului de Control al Primarului General, pe care l-am trimis în control la ASPA în perioada mai – iunie a anului curent.

Vezi și Buget și salarii de multinațională la Primăria Capitalei condusă de Gabriela Firea

Chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie. E vorba, în fond, de o bătaie de joc pe bani publici, inclusiv pentru faptul că nici până azi aceste ambulanţe nu au autorizaţia pentru a funcţiona potrivit scopului declarat al achiziţiei. Astfel de lucruri sunt intolerabile şi nu le tolerez nici la ASPA, nici la alte instituţii care ţin de Primăria Capitalei”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele