Iată cele mai puternice modele MINI construite vreodată

0

MINI prezintă cele mai puternice modele produse vreodată şi omologate pentru şosele în istoria de 60 de ani a mărcii.

Motorul turbo cu patru cilindri, care dezvoltă 306 CP, ale noilor MINI John Cooper Works Clubman şi MINI John Cooper Works Countryman face ca acestea să prezinte performanţe remarcabile în segmentul compact premium.

La ambele modele, motorul foarte puternic este combinat standard cu noul transmisie sport Steptronic cu opt trepte, care include diferenţial blocant mecanic pe puntea faţă, sistem de tracţiune integrală ALL4, şasiu adaptat special şi modificări suplimentare de ranforsare pentru structura caroseriei, conectarea motorului şi fixarea şasiului. Toate acestea permit ca sentimentul de motorsport John Cooper Works să atingă o dimensiune complet nouă a performanţei.

Cea mai nouă generaţie a motorului cu patru cilindri, dezvoltată cu tehnologie MINI TwinPower Turbo, depăşeşte puterea maximă a predecesorilor cu până la 75 CP.

Cuplul maxim a crescut cu 100 Nm, la un maxim de 450 Nm, iar performanţele de acceleraţie au urcat şi ele corespunzător. Noul MINI John Cooper Works Clubman accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde, în timp ce noul MINI John Cooper Works Countryman realizează sprintul în 5,1 secunde – mai repede cu 1,4, respectiv 1,5 secunde faţă de modelele anterioare.

Comparativ cu MINI Cooper S Clubman şi MINI Cooper S Countryman, diferenţa de putere a crescut de la nivelul anterior de 39 CP la 114 CP. Caracteristicile de performanţă superioare rezultate sunt acompaniate de o gamă de dotări de design şi echipare specifice modelului, care subliniază cu succes natura exclusivă şi rafinată a acestor două modele John Cooper Works.

cititi si Cabrio chiar pe Mini-ploaie sau Mini-soare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele