Idei pentru femei stilate. Tunsoarea bros, varianta 2023.

1
- Reclama -

Tunsoarea bros este una dintre cele mai recente descoperiri ale femeilor, în prezent există mai multe variante posibile ale acestei tunsori. În trecut era foarte îndrăgită această tunsoare, specialiștii dezvăluie acum varianta de 2023 și prinde din ce în ce mai multă popularitate. 

Tunsoarea bros poate atinge noi forme îndrăznețe. Limitele imaginației sunt cele care pot să te oprească. Este o tunsoare ideală pentru femeile care își doresc părul scurt. Dacă îți dorești o schimbare radicală de look, atunci alege cu încredere tunsoarea bros.

Ce este tunsoarea bros

Fiecare femeie își dorește să aibă parte de un look fresh și tineresc primăvara aceasta. Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu mai multe propuneri. Dacă ești interesată de o schimbare poți încerca tunsoarea bubble bob. Aceasta a prins tot mai multă popularitate în primăvara anului 2023.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Hair Bros (@thehairbros)

Cât privește tunsoarea bros, aceasta revine cu forțe proaspete. Varianta tunsorii din 2023 este mult mai proaspăt și mai îndrăzneață, potrivită pentru femeile sigure pe sine.

- Reclama -

Bros clasic

Tunsoarea bros este foarte asemănătoare cu tunsoarea pixie. Aceasta presupune un păr tuns cât mai scurt. Tunsoarea bros clasic are o formă de pătrat, după cum spun specialiștii în materie de beauty. Tunsoarea presupune o lungime medie a părului.

În felul acesta aspectul este unul voluminos, iar părul pare mult mai plin și devine mai ușor de coafat. Încadrarea feței se face perfect cu o astfel de tunsoare. Femeile îndrăznețe pot opta și pentru un bros cu breton.

Citește și: Tunsorile bob în trend în 2022. Află mai multe coafuri pentru o tunsoare bob

Bros cu alungire

Tunsoarea bros cu alungire este o altă opinie pe care o poți face atunci când vrei o schimbare radicală. Tunsoarea bros cu alungire presupune o lungime mai mare a firelor de păr. Aceasta este potrivită pentru persoanele care au fața ovală sau rotundă.

O astfel de coafură scoate în evidență zona gâtului. Cu o asemenea coafură gâtul tău va părea mult mai lung și elegant. Pentru femeile care nu se tem să-și expună senzualitatea, aceasta este tunsoarea potrivită.

Bros asimetric

Tunsoare bros asimetric este o variantă mult mai modernă a acestei coafuri.O tușă fresh pentru un bors clasic. Tunsoarea este accentuată de asimetria părului.

Coafura este plină de volum. Această tunsoare este potrivită chiar și pentru persoanele care au părul fin. Este o coafură demnă de o persoană care își dorește să-și evidențieze în mod natural trăsăturile și forma feței.

Cui îi stă bine cu părul scurt

Tunsoarea bros poate fi purtată de orice femeie, indiferent de forma feței. Această tunsoare este ideală pentru doamnele și domnișoarele care vor un look nou. În general o astfel de tunsoare se aranjează mai ușor dacă firu de păr este unul gros și des.

Pentru persoanele cu părul fin timpul de aranjare va fi mult mai îndelungat. Însă o astfel de tunsoare te poate avantaja indiferent de vârsta pe care o ai.

Este potrivită pentru femeile îndrăznețe. Dacă ești pregătită să renunți la părul tău lung și să adopți un look nou, atunci această tunsoare s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine.

Sursa: catine.ro

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele