Ies scântei la Iași: Cosette Chichirău și USR-PLUS îl stânjenesc pe PNL-istul Mihai Chirica

0

Ies scântei la Iași: Cosette Chichirău și USR Plus îl stânjenesc pe PNL-istul Mihai Chirica. Asta după ce USR Plus a luat mai mult în alegeri decât se aștepta primarul în exercițiu, actual membru PNL, fost PSD-ist. 

 

Cosette Chicihirău a făcut publică o postare a edilului care ulterior a fost ștearsă de echipa de campanie a lui Chirică.

Practic, Chichirău explică faptul că primarul Iașului nu poate să ofere clientelei politice ce a promis înainte de campanie. USR-ista face un calcul simplu și care arată că Mihai Chirică este obligat să bată palma și cu consilierii PSD. Acest lucru nu va fi însă permis de conduce PNL, dacă deputatul Sighiartău nu a vorbit fără să-și consulte colegii.

Vezi aici: Sighiartău, PNL: niciun fel de alianțe cu PSD

Mihai Chirica și-a pierdut cu totul controlul

”Mihai Chirica și-a pierdut cu totul controlul și face Iașul de râs. De două zile este stăpânit de furie și de frică. Furie că a pierdut puterea și frică pentru că are datorii mari din campanie pe care nu le mai poate onora.

Mihai Chirica a promis două posturi de viceprimar, crezând că PNL va lua peste 45%, dar acum nu poate da niciunul. Cu PNL la 32% și PMP la 5%, nu are cum să facă majoritate. Așa că va fi nevoit să bată palma cu PSD și să refacă USL-ul în Consiliul Local.

O altă problemă pentru Mihai Chirica este că nu mai are de unde să plătească datoriile din campanie. A cheltuit milioane de euro, dar acum nu mai poate să dea la schimb terenuri de la Primărie, pentru că USRPLUS are 9 consilieri locali din 27.

Avem o treime din Consiliul Local, iar Chirica are interzis la combinații. Echipa noastră nu datorează nimic nimănui. De aceea, suntem liberi să fim în slujba ieșenilor.
Echipa USRPLUS va colabora punctual pe proiecte cu celelalte partide, pentru binele ieșenilor.

Biroul lui de presă are dreptate să îndemne la rațiune și cumpătare. Ar trebui, în primul rând, să-i ia accesul domnului Chirica la contul Facebook. Nu de alta, dar încă e primarul Iașului și ne face pe toți de râs, nu numai pe el.

Mai jos este o captură a postării inițiale scrise aseară de Mihai Chirica, înainte ca echipa lui să o modifice”, scrie URS-ista.

Înainte de campania electorala, Mihai Chirică a încercat să țină sub control știrile negarive, dar au ieșit în presă și ceva informații despre averea sa. Vezi aici:

Mihai Chirica, primarul Iaşului, şi-a mai cumpărat o vilă. Explicaţiile edilului: E a soacrei, plăteşte rate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele