Ieșim din criză doar cu investiții masive, declară ministrul Cîțu

0
- Reclama -

Alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere mare neinflaţionistă în viitor, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

 

„Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză: investiţii! În acelaşi timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere economică mare neinflaţionistă în viitor. În primele şase luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulţi imposibil). Am investit o sumă record. Cea mai mare sumă investită de Guvernul României în primele şase luni – 16,1 miliarde de lei. Asta înseamnă guvernare liberală”, susţine Cîţu.

 

- Reclama -

Ministerul Finanţelor a subliniat că „socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rând (2017 şi 2018).”

„Investiţiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist raţional atunci când vorbesc de revenirea economiei”, a mai spus Cîţu.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele