Ilie Bolojan candidează pentru funcția de Șef al Consiliului Județean Bihor

0

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor, împreună cu documentele candidaţilor pentru locurile de consilieri judeţeni.

 

PNL-istul este la finalul celui de-al treilea mandat de primar al municipiului Oradea.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au strâns peste 30.000 de semnături pentru a mă susţine în această competiţie electorală care va începe de săptămâna viitoare. De asemenea, le mulţumesc tuturor colegilor care au acceptat să fie alături de mine pe lista de consilieri judeţeni”, a declarat Bolojan după depunerea documentelor la Biroul Electoral Judeţean.

Alături de Ilie Bolojan s-au aflat juristul Mircea Mălan, actual viceprimar, locul al doilea pe lista de candidaţi, economistul Călin Gal, inginerul Ionel Avrigeanu, doctorul Carmen Pantiş, universitarul Marcela Prada şi avocatul Kiss Janos.

„Obiectivul nostru în această campanie este să ne întâlnim cu cât mai mulţi bihoreni, păstrând desigur regulile sanitare, astfel încât să-i convingem că un preşedinte de Consiliu Judeţean fără o majoritate nu poate să facă proiecte importante pentru judeţ. Sperăm ca echipa PNL să fie votată de jumătate din bihoreni, ca să existe atât un preşedinte de consiliu, dar şi o majoritare stabilă. Astfel vom putea face, în anii următori, lucrurile care nu s-au făcut până acum bine sau foarte bine şi să creăm condiţii ca faţa judeţului să se schimbe atât în capitala lui, dar mai ales către marginile de judeţ, unde problemele sunt mult mai mari legate de deficitul de locuri de muncă, de lipsa drumurilor şi a reţelelor de infrastructură”, a mai spus Ilie Bolojan.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor s-au mai înscris următorii Ioan Mang (PSD), Simona Bişboacă (USR), Szabo Jozsef (UDMR), Traian Bodea (Pro România) şi Szilagyi Zsolt (PPMT).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele