Imagini cu avariile cauzate de ploaia îngheţată pe liniile de înaltă și medie tensiune ale Enel

0

E-Distribuție Muntenia a suplimentat la 117 numărul de echipe proprii Enel și ale contractorilor societății care intervin în teren pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite (cod galben, cod portocaliu de vreme rea cu depuneri masive de polei şi cu vânt puternic).

Cea mai mare parte a avariilor pe liniile de înaltă și medie tensiune au fost identificate, astfel că echipele intervin pentru remediere și realimentarea clienților cu energie electrică.

Cauzele principale care au dus la producerea incidentelor sunt ploaia îngheţată, vântul puternic și depunerea consistentă de chiciură pe instalațiile electrice și pe vegetația din apropierea acestora. Vântul puternic a dus și la formarea fenomenului de galopaj a reţelelor electrice aeriene în zonele Ilfov și Giurgiu. Reprezentanții societății sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.

La nivelul E-Distribuție Muntenia, începând cu ora 10:00, a fost declarată stare de urgenţă, conform procedurilor interne, astfel că a fost suplimentat numărul de echipe de intervenție proprii și ale contractorilor, precum și personalul din centrul operativ – dispeceri E-Distribuție.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele