Simona Halep în optimi la Australian Open

0

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, calificându-se pentru a şasea oară în optimile de finală ale Australian Open.

 

Simona Halep a declarat, vineri, că serviciul a fost arma ei principală în meciul cu Veronika Kudermetova. ”Întotdeauna este greu să joci pentru prima dată cu cineva, ştiam că loveşte foarte puternic, aşa că trebuia să fiu foarte puternică pe picioare”, a adăugat Halep.

 

Halep a reuşit un break la 0 la 1-1, apoi a salvat două mingi consecutive de rebreak. Eliberată de stresul începutului de meci ceva mai dificil, românca a extins seria de ghemuri câştigate la şase, iar setul a trecut în dreptul ei pe tabelă, 6-1, după o jumătate de oră de joc.

Simona Halep va evolua în turul următor cu învingătoarea din meciul Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15 – Fiona Ferro (Franţa), locul 46 WTA.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA. Pentru optimi, premiul este de 320.000 de dolari australieni (204.000 de euro) şi 240 de puncte WTA.

Fosta senatoare Florina Presadă pleacă din USR

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele