În Capitală, un șofer a intrat în stop cardio respirator la volan și, din păcat, a decedat

0
- Reclama -

Potrivit unei postări pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov, cele două benzi către podul Constanța au fost blocate către sensul de mers spre Bucureștii Noi, din cauza unei ambulanțe SAJ care a oprit pentru a acorda primul ajutor unei persoane în stare de inconștiență.

La fața locului s-au aflat două echipaje de poliție, un SMURD B2 și UTIM, iar circulația către Bucureștii Noi a fost îngreunată. Potrivit persoanei care a postat anunțul, nu pare să fi fost vorba de un accident, ci de un șofer care a intrat în stop cardio respirator și a avut nevoie de manevre de prim ajutor. Din păcate, acesta a fost declarat decedat de către medicul de pe UTIM, deși au fost aplicate manevre de resuscitare.

Ambulanță SAJ, blochează cele 2 benzi la întrare pod Constanța, sens spre Bucureștii Noi. Sunt prezente și 2 echipaje poliție, 1 smurd B2 și UTIM. Nu cunosc detalii dar nu părea accident. Se circula îngreunat înspre Bucureștii Noi.
Later edit: un șofer în vârstă de aproximativ 40 ani, în timp ce era în trafic, a întrat în stop cardio respirator. Ambulanta SAJ era în trecere și a oprit pentru acordarea primul ajutor pana când au sosit cei de la Smurd. Din păcate, in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, pacientul a fost declarat decedat de către medicul de pe UTIM.

- Reclamă -