Înalt oficial Marea Britanie: Putin este nebun și suferă de ”sindromul bărbatului mic”

0
MOSCOW, RUSSIA - SEPTEMBER,13 (RUSSIA OUT): Russian President Vladimir Putin addresses Tokyo 2020 Paralympic medalists during the meeting at the Grand Kremlin Palace, on September 13, 2021 in Moscow, Russia. (Photo by Mikhail Svetlov/Getty Images)

Vladimir Putin este un „nebun” care are ”Complexul Napoleon” (sindromul bărbatului mic), a declarat miercuri secretarul Apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, scrie Daily Mail.

Ben Wallace a spus că liderul rus a pierdut până acum în război 25.000 de soldați și trebuie să folosească muniție antică în timp ce invazia sa în Ucraina își pierde din intensitate.

Wallace a spus că nu crede că Rusia câștigă războiul, deoarece nu reușește să-și atingă niciunul dintre obiectivele sale cheie.

Ministrul Apărării din Marea Britanie a declarat pentru LBC Radio: „Cred că viziunea președintelui Putin despre sine și despre lume este un sindrom al omului mic, o viziune macho”.

De asemenea, el a batjocorit-o pe purtătoarea de cuvânt al ministerului rus de externe, Maria Zakharova, spunând: „Este o nebună la fel ca el”.

Anterior, Boris Johnson a declarat pentru televiziunea germană că Putin nu ar fi început războiul „nebun”, dacă ar fi fost femeie.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele