Încă un atac canin – bătrână mușcată în centrul orașului Calafat

0
- Reclama -

Femeia, în vârstă 76 de ani, a fost mușcată de un câine ieșit dintr-o curte, în timp ce mergea pe o stradă din orașul doljean.

Un apel de urgenţă la 112 i-a alarmat pe poliţiştii din Calafat, după ce o femeie a fost muşcată de un câine pe strada 22 Decembrie.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat, care le-a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate, din curtea unui imobil a ieşit un câine care ar fi muşcat-o, provocându-i mai multe leziuni”, transmite Poliția Dolj., adăugând că femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Amintim, săptămâna trecută, o femeie din București a fost ucisă de câini, în timp ce alerga în jurul lacului Morii.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele