Închisoare cu suspendare pentru doctorița de pe ambulanță în cazul lui Ekeng

0

Aceasta a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare cu suspendare. În plus, va presa și 60 de zile de muncă în folosul comunității și va fi nevoită să plătească despăgubiri familiei fostului mijlocaș în valoare de 200.000 de euro, susține sport.ro.

 

Patrick Ekeng a venit la Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic, în 2016, și a evoluat timp de patru luni pentru ”câini”. După dispariția camerunezului, echipa antrenată atunci de Mircea Rednic a disputat finala Cupei României, pierdută dramatic în fața lui CFR Cluj, la penalty-uri.

 

Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai 2016

 

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, la scurt timp după ce a intrase pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca medicul să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator.

Ekeng a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez a decedat din cauza unei probleme cardiace. Medicul de pe ambulanța care l-a preluat pe jucător de pe gazon a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Capitalei și acuzat de ucidere din culpă.

 

Fratele lui Ekeng, membru DDB

 

Jacques Albert Ekeng, fratele fostului jucător dinamovist, s-a înscris în programul DDB și a achiziționat pachetul în valoare de 48 de euro, până în luna mai a anului următor.

”În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe.

Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci… Nu am găsit niciodată răspunsul.

Fotbalul, deși e cea mai serioasă treabă pentru noi, în fața morții devine doar o joacă de copii pe un câmp de iarbă. Un joc pentru care niciunul dintre copii n-ar trebui să moară”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Citește și: Oficialii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele