Încrederea în Barna se votează online în USR

0

USR-iștii pot vota timp de 5 zile, începând de astăzi, dacă vor ca președintele partidului, Dan Barna, să plece de la șefia partidului, a anunțat chiar Dan Barna.

Votul va avea loc online, iar membrii partidului vor avea de răspuns la o singură întrebare: dacă vot ca Dan Barna să își dea demisia.

”Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, a spus șeful USR.

Citește și Barna este dispus să facă un pas în spate dacă nu primește un vot de încredere

În plus, Dan Barna a vorbit și despre relația cu PLUS, spunând că o fuziune o greu de realizat în acest moment din cauza procedurilor dificile de înregistrare, care ar putea periclita intrarea în alegerile locale și parlamentare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele