Institutul Cantacuzino pregătește un medicament imunomodulator

0

Institutul Cantacuzino pregătește un medicament imunomodulator. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat că Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă, până la sfârşitului anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de propriii cercetători. Este vorba despre un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante.

 

„Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor să poată să poată să producă vaccinul.

Institutul Cantacuzino va trece în subordinea MApN!

Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului”, a declarat Nicolae Ciucă.

Specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” au dezvoltat un nou produs imunomodulator, care are proprietăţi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.

Până la apariția vreunui vaccin anti coronavirus, vezi care este cel mai eficient purificator care distruge coronavirus

Tudose a impus Institutul Cantacuzino la MaPN

Încă din august 2017, Premierul de atunci, Mihai Tudose, le ceruse miniştrilor Sănătăţii şi Apărării Naţionale ca în maximum o lună să facă toate demersurile necesare pentru ca Institutul Cantacuzino să treacă în subordinea MApN.

Acest lucru s-a întâmplat și institutul poate ajuta astăzi la în lupta contra coronavirus.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele