Interviu cu probleme, reuniuni de criză la Palatul Buckingham

1
WINDSOR, UNITED KINGDOM

Întâlniri de urgenţă în care sunt implicaţi membri ai familiei regale au loc, marţi, la Palatul Buckingham în urma acuzaţiilor făcute de prinţul Harry şi soţia lui în interviul acordat pentru emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, informează BBC.

 

Corespondentul BBC la Palat a spus că este „tot mai dificil pentru Buckingham să nu spună nimic” despre acuzaţiile făcute de cei doi în programul special difuzat duminică seară de CBS şi luni seară de ITV.

Jurnalistul a spus că reprezentanţii Palatului „nu vor să se simtă presaţi să spună ceva”.

Vezi și Prinţul Harry şi Meghan au creat valuri în UK

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate, au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Ei au făcut acuzaţii de rasism, care nu îi implică pe regina Elizabeth II şi pe prinţul Philip. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

Ministrul din umbră al Educaţiei, Kate Green, a declarat că acuzaţiile făcute de Meghan sunt „cu adevărat tulburătoare şi şocante”.

„Dacă sunt acuzaţii de rasism, mă aştept ca Palatul să le abordeze cu cea mai mare seriozitate şi să le ancheteze”, a declarat ea pentru Sky News.

59.522 persoane cu vârsta de peste 55 de ani, programate la vaccinare cu AstraZeneca

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele