Întoarcerea lui Copos, ei vor, el se mai gândește

0

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a anunțat că are promisiunea lui George Copos că acesta va reveni alături de Rapid când echipa va ajunge în Liga I.

“Eu am promisiunea lui George Copos, chiar şi azi am vorbit cu el, că va reveni la Rapid când ajungem în Liga I. Este o promisiune din partea dumnealui. Nu ştiu dacă va veni ca acţionar sau sponsor, important este că va veni alături de Rapid şi am încredere în vorbele dumnealui. La Rapid vor fi doar bani privaţi, clubul va fi sută la sută privat şi orice om de valoare, aşa cum este Copos, este binevenit”, a declarat Tudorache pentru News.ro.

Tot marţi, George Copos a declarat,pentru News.ro, că nu se va întoarce niciodată la Rapid, deşi gruparea giuleşteană rămâne “farmecul vieţii”. “Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadou, pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va r[mâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu”, a declarat Copos pentru News.ro.

Când Copos spune nu, da-ul este posibil.

Citește și: Proiect al deputatului “Mitralieră” adoptat! Dacă un inculpat pentru evaziune fiscală achită prejudiciul, scapă toți ceilalți acuzați

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele