Iohannis a cerut PSD “să nu cheltuie banii românilor” în timpul guvernării interimare,

0

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut Partidului Social Democrat “să nu cheltuie banii românilor” în timpul guvernării interimare, menţionând totodată că în perioada următoare nu vor exista tăieri de salarii şi pensii.

“Este nevoie de un guvern care închide cu responsabilitate bugetul pe anul 2019. Şi în acest context este important de subliniat şi avertizez PSD-ul să nu cheltuie banii românilor în această fază de interimat. Este nevoie de un guvern, urgent, care vine şi repară greşelile făcute de PSD în economie. Şi aici vreau să fac o afirmaţie şi ştiu foarte bine ce spun, cu toată claritatea: nu vor exista tăieri de salarii şi pensii. Şi spun acest lucru pentru a contrazice o afirmaţie mincinoasă a pesediştilor. Vreau să repet: nu vor exista tăieri de salarii şi pensii”, a arătat preşedintele Iohannis, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Citește și Dăncilă continuă să fie decuplată de la realitate: Iohannis a aruncat țara în haos

Anterior, Iohannis a avut consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele